Gazete Vatan Logo
Magazin Bedel 17. son bölüm -izle Son bölümde işler karıştı!

Bedel 17. son bölüm -izle Son bölümde işler karıştı!

ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Bedel dün akşam 17.bölümüyle ekranlara geldi. Bedel'in son bölümünde işler karıştı!Ali ve Vedat'ın kardeş olduğunu öğrendikten sonra Begüm, Ali'yle ilişkisini yeniden gözden geçirmeye başlar! Bedel 17.bölüm ve detaylar haberimizde..

ATV'nin yeni olmasına rağmen beğeniyle izlenen dizisi Bedel dün akşam 17.bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bedel'in son bölümünde Ali ve Vedat'ın kardeş olduğunu öğrendikten sonra Begüm, Ali'yle ilişkisini yeniden gözden geçirmeye başlar! Bu süreçte Gönül'ün ikilinin arasına girmesiyle Ali-Begüm aşkı yara alır!

BEDEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bedel 17.bölüm özeti

Ali ve Vedat'ın kardeş olduğunu öğrendikten sonra Begüm, Ali'yle ilişkisini yeniden gözden geçirmeye başlar. Bu süreçte Gönül'ün ikilinin arasına girmesiyle Ali-Begüm aşkı yara alır. Ama bu aşk bu sınavdan da başarıyla çıkacaktır. Nazan'ı kendisine ideal gelin adayı olarak seçen Naciye, büyük bir hüsran yaşıyordur. Nazan ve Fazilet evden kovulurlar. Ancak Nazan son anda Naciye'ye karşı büyük bir koz ele geçirir. Meryem'in Ali'nin annesi olduğunu öğrenen Vedat ise, ikisinden birden kurtulmayı kafasına koyar. Yeni bir oyun kuran Vedat, bu kez galip geleceğinden emindir.

Bedel 17.bölüm fragmanı izle

Sedef Avcı

Begüm

Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.

Haberin Devamı

Berk Erçer

Ali

Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.

Necip Memili

Vedat

Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.