Gazete Vatan Logo
Magazin Bayram coşkusu

Bayram coşkusu

Ramazan Bayramı ya da diğer adıyla Şeker Bayramı’nın hazırlıkları tüm coşkusuyla devam ediyor.

Bayram coşkusu

Eğer siz de hazırlıkları son güne bırakanlardansanız hiç merak etmeyin... Markalar, bayrama özel hazırladıkları koleksiyonlar ve indirimlerle mutlu bir bayram geçirmenizi sağlayacak

Geleneksel Bayram indirimi

Erkek giyimin öncü markalarından Crispino, bayrama özel seçenekleriyle her sezon olduğu gibi bu sezon da çok iddialı. Hem sevdiklerinize alabileceğiniz hediye alternatifleri hem de kendinize sunacağınız bayram şıklığını Crispino ile yaşamamız için, bayrama özel hazırladığı 2 Tshirt veya 2 Gömlek 89,90 TL kampanyasının yanı sıra tüm sezon ürünlerinde çeşitli indirimler Crispino mağazaları ve crispino.com.tr de sizi bekliyor. Sürpriz kampanyaları ve erkeklere özel ürün çeşitliliğiyle bayram alışverişinin gözdesi olan Crispino ile alışveriş daha da keyifli.

Aile boyu şıklık

LC Waikiki’nin bayram için özel olarak hazırladığı koleksiyonlar ailenin tüm fertlerine kendi stilini yansıtma imkanı sunuyor. Her yaşa ve tarza uygun koleksiyonda; çiçek desenleri, çizgiler ve geniş renk seçenekleri kadınlara hareketli bir yaz vadederken tropik desenler, batik baskılar erkekler için yazı müjdeliyor. Kız çocukları ışıl ışıl tasarlanan modellerle her zamanki şıklığını bayramda da yansıtırken erkek çocukları ceket yelek takımlarını tamamlayan papyonlarıyla babalarını gölgede bırakmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Yeni nesil bayram stilleri

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları ile zamansız stillere imzasını atan Brooks Brothers, 200 yıllık moda ve stil mirasını yeni nesillere aktarıyor. 2017 Yaz Çocuk koleksiyonunu rengarenk tasarımlarla donatan Brooks Brothers, küçük beyefendiler için hazırladığı marin detaylı şortları, küçük hanım efendiler için tasarladığı rengarenk etek-bluz takımları ve renkli elbiseleri ile de yeni nesil bayram şıklığına vurgu yapıyor.

Kampanya rüzgarı

1925’ten günümüze hizmet veren Hammer Jack, her yaş grubuna ve beğeniye hitap edecek iddialı koleksiyonuyla bayram alışverişlerine hazır. Marka, yeni konsept mağazalarında yeni sezon ürünlerine, bayrama özel ikinci ürüne %25 indirim kampanyası ile de Hammer Jack severlere özel fırsatlar sunuyor.

Haberin Devamı

Meyve demeti

Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmezi olan şeker ve çikolata ikramları için alışverişler başladı. Nefis Demet birbirinden sağlıklı ve lezzetli meyve demetlerini Ramazan Bayramı’nda misafirlere ikram edilmek üzere hazırlıyor. Günlük olarak hazırlanan meyve demetleri, hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu etmeye aday. Çilek, elma, üzüm, ananas gibi taze meyveler eşliğinde oluşturulan meyve demetleri hem gözü hem de mideyi doyuruyor.

Gardırobunuzu yenileyin!

Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markalarından Süvari, Ramazan Bayramı’na özel kampanyasıyla birbirinden şık tasarımlarını erkeklerin beğenisine sunuyor. 2 pantolon+2 gömlek ya da tişörtün 229.90 TL’den satışa sunulduğu kampanya, Süvari şıklığını bayramda da üzerinde taşımak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Gardırobunu yenilemek ve tüm yazı şık geçirmek isteyenlere Süvari koleksiyonu, birbirinden şık alternatifler sunuyor.x

Tatil hazırlıklarına büyük destek

Haberin Devamı

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, stoklarla sınırlı yepyeni teması ‘Tatil Hazırlıkları’ ile plajları renklendiriyor. Rengarenk plaj havlularından plaj çantalarına, çocuk oyuncaklarından eğlenceli desenlerde pijama takımlarına, keyifli bir tatil için ihtiyacınız olan her şey English Home mağazalarında mevcut. Temada yer alan tropikal fileli plaj terliği ve kokulu taşlı peştamal set, kolay kullanımı ve özel tasarımıyla bu yazın vazgeçilmezi olacak.

En tatlı hediye

60 yıldır en değerli ziyaretleri tatlı sürprizlerle taçlandıran Pelit, bayramda da mutluluğu ve sevinci paylaşmak için birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor. Pelit çikolataları; sütlü ve bitter madlen, trüf, çikolata kaplı lokum, fıstık krokan, çikolata kaplı draje ve badem şekerleri ile her ağız tadına uygun hediye seçeneğiyle misafirlerini bekliyor. Özel tasarım kutu seçenekleriyle, bayram ziyaretlerinde tadı kadar sunumu da güzel hediye vermek isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.