Gazete Vatan Logo

Battaniyeli cinayetten ihanet çıktı

Yasak aşkının 3’üncü karısı olmak için kocasını öldürdü


BEYOĞLU’nda bir kamyonet kasasında battaniye içinde cesedi bulunan Şeref Demir’i, eşi H. Demir., ile küs olduğu eşiyle arasını yapmak için eve götürdüğü arkadaşı Muhittin O’nun öldürdüğü ortaya çıktı.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Stad Sokak No:35 önünde 28 Kasım 2010'da park halindeki bir kamyonetin kasasında battaniyeye sarılı bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Şeref Demir'e ait olduğu kamyonetin de bu kişinin üzerine olduğu belirlendi. Polis ekipleri, Şeref Demir’in eşi H. Demir'in ifadesine başvurdu. H. Demir., nakliyecilik yapan eşinin en son 5 gün önce gece yarısı eve gelen Afrikalı iki kişi ile birlikte eşya taşımak için evden çıktığını daha sonra ortadan kaybolduğunu söyledi. H. Demir’in cinayetten 5 gün önce de eşi için karakola kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri, eşin bu beyanı üzerine çevrede yabancı uyruklu şahıslar üzerinde araştırma yapmaya başladı. Oğlunun ölüm haberini alarak İstanbul’a gelen Şeref Demir’in annesi bir süre geliniyle birlikte kaldı. Bu süre içerisinde kayınvalidesine kötü davranan H. Demir. geç saatlerde evden çıkarken kendisine karşı çıkan kayınvalidesine “Oğlun cehenneme gitti seni de yanına gönderirim" diyerek tehdit etti. Kayınvalidenin polise bu durumu ihbar etmesi üzerine polis H. Demir'i gözaltına aldı.

Gözaltına alınan H. Demir. polisteki sorgusunda cinayeti yasak aşk yaşadığı akrabaları Muhittin O., ile birlikte plan yaparak işlediklerini itiraf etti. Bu ifade üzerine biri imam nikahlı 2 evli 6 çocuk babası Muhittin O., da gözaltına alındı. H. Demir, “Eşim beni dövüyordu. Bizi barıştırmak için birkaç defa evimize gelen Muhittin ile birbirimize aşık olduk. Muhittin, beni üçüncü karısı olarak almak istedi. Bunun için eşimi öldürmemiz gerektiğini söyledim. Olay günü Muhittin, bana ilaç verdi. İlacı çorbaya kattım. Muhittin de evde bulunduğu sırada eşim uykusunun geldiğini söyleyerek yatak odasına geçti. Arkasından odaya geçerek eşimi boğarak öldürdü. Bir gün sonra da eşime ait kamyonetle Muhittin’nin battaniyeye sardığı cesedi kamyonete koyarak Piyalepaşa’da bulunduğu yere götürdük" dedi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı Beyoğlu Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı