Gazete Vatan Logo

Başbakan: Size 10 tane müjde vereceğim

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Artvin mitinginde vatandaşlara seslendi.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* Bugün Kafkasları tekrar nefret bölgesi yapmak isteyenler 100 yıllık hesap peşinde bırakın bu asılsız iddiaları gelin dost olalım ve Kafkasları barış diyarı yapalım. Bizim için Artvin serhat şehri her şeyden önce bir gönül şehridir. Kılıçdaroğlu bugünlerde bir söz sarf etti. Dedi ki Suriye'den gelenleri en kısa zamanda ülkelerine göndereceğiz 1944 yılında Azeri kardeşlerimizin 146 kişi Türkiye'ye geldi. Tek parti zihniyeti bu Azari kardeşlerimizi Ruslara teslim ettiler ve köprüde şehit edildiler. O feryat onurumuza kara leke çalmıştır. Kılıçdaroğlu şimdi diyor ki Bayırbucak'tan gelen Türkmenleri zalim Esed'e teslim edelim. Mazlumları zalimlerin eline teslim etmek bize yakışır mı? Buna fırsat verir miyiz Artvinliler? Nereden gelirse gelsin biz mazlumlara bağrımızı açtık ve açmaya devam edeceğiz. İki sıfır yapıp Kılıçdaroğlu'na bir ders verecek misiniz? Kılıçdaroğlu, AK Parti 330'u aşamaz demiş bütün meselesi bu zenginin malı züğürdün çenesini yorar sen 100'ü bulacakmısın ona bak. * Bizim altıncı mitingimiz ilk hafta Artvin olsun dedik. Kılıçdaroğlu gibi Artvin sözü için notere gitmez söz verdiniz mi yeter. Fötr siyasetinden noter siyasetine geldi. Geldiğinde bir gösterin Artvin'de yapılanları. Hopa-Borçka arası tünel bu yıl bitecek, doğalgaza inşallah bu yıl Artvin kavuşacak, Artvin'de organize sanayi bölgesi yok en kısa zaman bu sanayi bölgesini kuracağız.

Haberin Devamı

Size 10 tane müjde vereceğim

* Bizim altıncı mitingimiz ilk hafta Artvin olsun dedik. Kılıçdaroğlu gibi Artvin sözü için notere gitmez söz verdiniz mi yeter. Fötr siyasetinden noter siyasetine geldi. Geldiğinde bir gösterin Artvin'de yapılanları. Size 10 tane müjde vereceğim bugün.

Hopa Borçka arası Cankurtaran tüneli bu sene bitiyor inşallah gelirse gösterin.Doğalgaza bu sene kavuşuyor Artvin.

Evliya Çelebi fincan tabağı koyacak düz bir yer bulamamış ya… Biz Artvin'de düz yeri de buluruz ve en kısa sürece organize sanayi bölgesini kuracağız… Rize-Artvin havalimanını da yapacağız inşallah… Dün Atatürk Havalimanı 1338 uçak inip kalktı dün. 169 bin yolcu İstanbul'a giriş çıkış yaptı. Artvin'i teleferikle bir yamaçtan diğerine en kısa yoldan ulaşımı sağlayacağız.

İki asma köprü barajlar üzerinden Artvin'i daha da güzelleştirecek. Artvin'in çevre dokusunun bozulmasına izin vermeyeceğiz.

Milli Park'ta cam teras kuruyoruz. Dünyanın her yerinden insanlar gelsinler bu cennet Artvin'i görsünler. Borçka'ya, Arhavi'ye devlet hastaneleri yapıyoruz. 2350 km Yayla yolu, yeşil yol yapacağız. Ve Artvin turizm merkezi de olacak. Size söz… Bir gün dahi dinlenme imkanım olursa Artvin'e gelip sizlerle birlikte olacağız inşallah

Haberin Devamı