Sakin bir hafta sonu geçireceğiz

Uranüs ve Neptün’ün aktif olduğu zorlayıcı açılarla dolu bir haftadan sonra, Mars’ın 28 Ağustos'ta konum değiştirmesiyle birlikte ilgilendiğimiz ve mücadele ettiğimiz alanların yavaş yavaş değiştiğini deneyimlemeye başlayacağız. Mars Zodyak’ta yer değiştirdikçe geçiş yaptığı burcun temalarında bir hareketlilik oluşmaya başlar. Şimdi geçiş yaptığı Aslan burcunda ise daha rahat bir konumda olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Koç

21 Mart - 19 Nisan


Çocuk kararı verecekler

Aşk ön plana çıkıyor. Hayatında biri olmayanlar Mars’ın burada kaldığı süre boyunca yeni biriyle tanışabilir. Çocuk sahibi olmakla ilgili çalışmalar başlatılabilir.

Boğa:

20 Nisan- 20 Mayıs


Evde tadilat yapacaksınız

Ev ve aileye yönelik konularla ilgilenmeye başlayacaklar. Aile üyeleri arasında aşırı gurur yüzünden güç mücadeleleri yaşanabilir. Evde tadilat yapmak, almak veya satmak söz konusu.

İkizler:

21 Mayıs- 21 Haziran


Seyahate söz konusu

Daha fazla iletişim içinde olacakları bir döneme giriyorlar. İnternette daha aktif olmaya başlayabilirler, blog veya internet sayfaları ile ilgilenmeye başlayabilirler. Yakın yerlere seyahat fırsatları ortaya çıkabilir.

Yengeç

22 Haziran- 22 Temmuz

Harcamalara dikkat


Önümüzdeki günlerde harcamalarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle Eylül'ün ikinci haftası büyük bir harcamayı çocuklarından ya da sevgililerinden dolayı yapabilirler. Dikkat edilmeli!

Aslan:

23 Temmuz - 22 Ağustos

Ailevi konular sıkıntılı


Şartların kendileri lehine değişmeye başladığını hissedebilirler. İlişkilerde ipler kendi kontrollerine geçiyor ancak karşı tarafa baskı yapmamalarında fayda var. Eylülün ikinci haftasına dikkat!

Başak:

23Ağustos- 22 Eylül

Yalnız kalmak isteyecekler


Kendi kabuklarına çekilmek ve yalnız kalmak isteyecekleri bir döneme girmiş bulunuyorlar. Bazı şeylerin kararını vermek için iç seslerini duymaya ihtiyaçları var.

Terazi:

22 Eylül- 22 Ekim

Arkadaşla sohbet zamanı


Arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmeye ve birlikte olmaya başlayacaklar gibi görünüyor. Aynı zamanda bir arkadaşlarıyla maddi bir konu yüzünden sorun yaşayabilirler.

Akrep:

23 Ekim- 21 Kasım

İş fırsatları var


Bulundukları yerde konumlarının değişmesi durumu ortaya çıkabilir. Ancak bu işi elde etmeden önce aşmaları gereken bazı engeller var yani kolayca ele geçirebilecekleri bir şey değil.

Yay:

22 Kasım- 21 Aralık

Hukuki konularda zorluklar...


Yeni yerler görebilir ve yabancı kültürden gelen kişilerle her zamankinden daha fazla iletişim içinde olabilirler. Hukuki bir süreç bekleniyorsa Eylül’ün ikinci haftası bu konuda bazı zorluklar yaşanabilir.

Oğlak:

22 Aralık- 19 Ocak

Borç yapmamalısınız


Borç, alacak, verecek, banka kredisi, telif, sponsor, mal paylaşımı gibi konularda bir hareketlenme olabilir. Harcamalarına çok dikkat etmeleri gereken bir döneme girmiş bulunuyorlar.

Kova:

20 Ocak- 18 Şubat

İlişkilerinde sorun var


Bir ilişkisi olmayanlar bu dönemde birileriyle tanışabilirler. Bir ilişkisi olanlar ise bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirler; özellikle geçmişten gelen ama üzerinde fazla durulmayan sorunlar...

Balık

19 Şubat- 20 Mart

Yeni bir iş teklifi


İş hayatlarında sorumluluklarının arttığı bir döneme giriyorlar. İş yerlerinde daha fazla saatler geçirmek zorunda kalabilirler. Yeni bir iş teklifi veya sorumluk ile karşı karşıya kalabilirler.

DİĞER YENİ YAZILAR