Gazete Vatan Logo

Barış'a Destek Çığ Gibi

Barış Akarsu'nun sağlık durumunu yakından takip eden sevenleri, ünlü rock'cıya desteklerini çeşitli yollarla gösteriyor

Barış Akarsu'nun durumuyla ilgili bilgi almak için medya organlarına hücum eden "Barışsever"ler, Akarsu'dan gelecek olumlu yanıtı bekliyor...





Yeni Barış yaşama adım attı

Barış Akarsu'nun tedavi gördüğü hastanede doğan bir bebeğe "Barış" adı verildi.

Bebeğine Barış adını veren Heybet Sekmen, "Barış ölmesin, dünyada daima barış hakim olsun" şeklinde konuştu. Barış Akarsu'nun hemşehrisi olduğu öğrenilen Sekmen, Akarsu'nun geçirdiği kaza sebebiyle çok üzüldüklerini ifade etti.




Beşiktaşlılar Barış'ın başucunda

Barış Akarsu'nun durumunun kritik olduğunun açıklanmasından 6 saat sonra Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 300 kişilik bir grup Özel Bodrum Hastanesi'ne akın etti. Alkışlar eşliğinde `Barış Sen Bizim Canımızsın', `Barış Akarsu Sen Çok Yaşa', `Barış Akarsu Duysun Bizi, Kanadıyla Uçursun Bizi' sloganları atan taraftarlar adına Ramazan Aydınlı, arkasında Barış yazan Beşiktaş formasını sanatçının kız kardeşi Nermin Akarsu'ya armağan etti. Aydınlı, Nermin Akarsu'dan formayı Barış'ın başucuna koymasını istedi. Formayı gözyaşları içerisinde alan Nermin Akarsu da formayı öptükten sonra yoğun bakıma götürerek Beşiktaşlı olan kardeşi Barış Akarsu'nun baş ucuna koydu.

Aydınlı, "Büyük bir Beşiktaş taraftarı olan Barış için derneğimizin internet adresine ona sahip çıkmamız için mesajlar yağıyordu. Barış'a sesimizi duyurmak, tüm Beşiktaşlılar yanında olduğunu iletmek için buraya geldik ve formamızı armağan ettik. Barış'ın bu formayı giyerek hastaneden çıkmasını, aramıza dönmesini istiyoruz" dedi.






Barış için bekleyiş sürüyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun yaşam umudunun azaldığı yönündeki açıklamalar, yakınlarını ve hayranlarını perişan etti

Tedavilerin hiçbirine yanıt vermeyen ve doktorların umudunu kestiği Barış Akarsu'nun hayranları, akın akın geldikleri hastane bahçesinde, genç şarkıcının yeniden hayata dönebilmesi için dua etti.

Barış Akarsu’nun yaşama umudunun gittikçe azaldığını duyan hayranları Özel Bodrum Hastanesi santralini kilitledi. Bu sabaha kadar 10 binin üzerinde telefon geldiği, bunların en az 7 bininin sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen hayranları olduğu belirtildi.
Hastanenin santral memuru İlkay Atmaca, Amasra, Bartın, Hakkari, Mardin ve Tunceli'nin de aralarında bulunduğu illerden yoğun telefon geldiğini belirterek, “Barış Akarsu'nun hayranlarının telefonları hiç kesilmedi. Bu telefonlardan biri de Hakkari’nin Çukurca İlçesi'ndeki birliğinden arayan bir askerdendi. İki hafta sonra tezkeresini alır almaz Barış’ı ziyarete geleceğini söyledi” dedi.
Bu arada, gece yarısı Barış Akarsu’nun Bodrumlu hayranları otomobilleriyle hastaneye geldi. Otomobillerinde yüksek sesle Barış’ın şarkılarını çalan ve şarkı söyleyen gençler, güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine hastaneden ayrıldı.

Barış hayranlarından bir süre önce geçirdiği trafik kazasında sakat kalan Nedim Öztürk de bu sabah koltuk değnekleriyle hastaneye gelerek onun için duacı olduğunu söyledi. Hastaneye ünlü şarkıcı Emrah da gelerek, Akarsu'nun durumuyla ilgili bilgi aldı.

Barış Akarsu'nun, ‘Yalancı Yarim’ adlı dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de “Barış'la kazadan 4 saat önce görüşmüştük, çok neşeliydi. Bir daha da sesini duyamadım” dedi.

Hastaneden yapılan açıklamada, Barış Akursu'nun sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı, solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı