Gazete Vatan Logo

Barcelona’ya yeni Nef’es

Türk şirketler, dünyanın dev futbol kulüpleriyle sponsorluk anlaşması yapmaya devam ediyor.

Barcelona’ya yeni Nef’es

Lassa, Beko, Türk Hava Yolları (THY) gibi Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin öncülük ettiği sponsorluk akımına, gayrimenkul sektörünün markalarından Nef de katıldı. Nef, İspanyol devi Barcelona’ya sponsor oldu.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın ana sponsoru olan Nef, şimdi de Avrupa’nın en önde gelen kulüplerinden Barcelona’ya sponsor olarak gayrimenkul sektöründeki başarı hikayesini Avrupa’nın metropollerine taşımak için kollarını sıvadı.

50 milyon kişiyle Avrupa’nın en fazla taraftarına sahip spor kulübü Barcelona ile sponsorluk anlaşmasını 18 Nisan’da Barcelona’da imzalayan Nef Yönetimi, bu sponsorluk ile hem Avrupa stratejilerini pekiştirmeyi amaçlıyor hem de Türkiye’nin hikayesini dünyaya anlatmayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Nef Yönetimi detayları bir basın toplantısı ile Mayıs’ta İstanbul’da açıklayacakları bilgisini verdi. Edinilen bilgilere göre, anlaşma forma sponsorluğunu kapsamıyor. Hem reklam çalışmalarında hem de çeşitli işbirliklerinde Nef ile Barcelona ortak hareket edebilecek.

Haberin Devamı