Gazete Vatan Logo
Magazin Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Çiçeği burnunda dizi Bana Sevmeyi Anlat geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyici tarafından büyük ilgi çeken Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümünde neler yaşandı? 2. bölüm fragmanı yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat'da neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

FOX Tv yeni sezona güçlü bir senaryo ve tecrübeli bir kadroya sahip olan yeni dizi Bana Sevmeyi Anlat ile giriş yapıyor. Merakla beklenen dizi daha ilk bölümünde gündeme gelmeyi başardı. Peki Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar ve yeni dizi Bana Sevmeyi Anlat...

Çekimleri Almanya'nın Freiburg şehrinde ve İstanbul'da gerçekleşen dizinin ilk bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Ekran başındakilerin beğenisini kazanan dizi Bana Sevmeyi Anlat etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter'ın TT listesinde uzun saatler kaldı.

BANA SEVMEYİ ANLAT 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT İLK BÖLÜMÜNDER YAŞANDI?

Almanya'da eşinden boşandıktan sonra bebeğiyle birlikte baba evine dönmek zorunda kalan Leyla'nın (Seda Bakan) ayakta kalma mücadelesi izleyenleri derinden etkiledi. Leyla, bebeğinin geleceği için babasının arkadaşı Haşmet'le (Mustafa Üstündağ) evlenmeyi kabul ederek İstanbul'a geldi. Düğün günü Haşmet'in karanlık tarafıyla yüzleşen Leyla'nın düğünden kaçarken Alper'in arabasına binmesi heyecanı doruğa taşıdı. Haşmet'in restaurantında işletmecilik yapan Alper'in hayatı ise eşi ve ağabeyini yaptığı kaza ile altüst oldu. İzleyenleri şoke eden trafik kazasında ağabeyini kaybeden Alper eşinin komaya girdiğini öğrendi.

Haberin Devamı

Özgün hikayesiyle izleyenlerini kalbini kazanan dizinin ikinci bölümünde Haşmet'ten kaçan Leyla Alper'in evine sığınmak zorunda kalacak

Leyla, Almanya'da tanıştığı babasının arkadaşı Haşmet ile bebeğinin geleceği için İstanbul'da yeni bir hayat kurmaya karar verecek. Güçlü ve varlıklı iş adamı olan Haşmet'in (Mustafa Üstündağ) karanlık yüzüyle tanışan Leyla, kendi düğününden kaçmayı çalışırken yolu Alper ile kesişecek. Heyecan dolu ilk bölümde; Leyla ve Alper’in tehlikeli yolculuğu hayatlarına karşı konulamaz bir aşkı getirecek. Bana Sevmeyi Anlat hikayesiyle olduğu kadar oyunculuklarıyla da izleyicinin gönlünü taht kuracak.

Bana Sevmeyi Anlat' ta Alper ve Leyla karakterlerini canlandıracak olan kadir doğulu ve Seda Bakan dizi yayına girmeden ekran başındakilerin gözdesi oldu. Sosyal medyada şimdiden övgü yağmuruna tutulan ikilinin nefes kesen hikayesi ekranlara yeni bir soluk getirecek.
BANA SEVMEYİ ANLAT KONUSU
Bana Sevmeyi Anlat'ın kısaca konusu ise şöyle: Bebeğinin geleceği için güçlü ve varlıklı bir iş adamı olan Haşmet’le (Mustafa Üstündağ) evlenmeyi kabul eden Leyla (Seda Bakan) Almanya'dan İstanbul'a gelir. Haşmet’in karanlık yüzüyle karşılaştıktan sonra kendi düğününden kaçmaya karar veren Leyla'ya, Haşmet’in restoranında yeni bir hayata adım atan Alper (Kadir Doğulu) yardım eli uzatmak zorunda kalır. Leyla ve Alper’in tehlikeli yolculuğu birçok sırrı ortaya çıkarırken ikili kendilerini karşı konulmaz bir aşkın içersinde bulacaktır.
Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda ayrıca Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Bahadır Vatanoğlu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper Özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.

Haberin Devamı

YAPIM KÜNYE VE OYUNCULAR

Haberin Devamı

Tür: Dram
Yapım Şirketi: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Senarist: Deniz Akçay
Yönetmen: Mesude Erarslan
Oyuncular: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan