Gazete Vatan Logo

Bahçeşehir Koleji'nden bir ilk daha

Bahçeşehir Koleji bu kez yabancı dil öğretmenleri için düzenlediği gelişim konferansı ile yine bir ilke imza atıyor.

Bahçeşehir Koleji'nden bir ilk daha

Türkiye’nin her bölgesinde kaliteli eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Koleji bu kez yabancı dil öğretmenleri için düzenlediği gelişim konferansı ile yine bir ilke imza atıyor. Aralarında Bill Bowler, HardyGrifft, HerbertPuchta, Megan Cherry gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı akademisyen ve yazarlarBahçeşehir Koleji yabancı dil eğitmenlerine özel eğitim vermek için İstanbul’da.

Türkiye genelinde 59 kampüs ve 109 okulunda kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına taşıyan Bahçeşehir Koleji, oluşturduğu Çift Dilli Eğitim Sistemi ile öğrencilerine İngilizce anadil becerisi kazandırmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda öğretmen eğitimine de büyük önem veriyor ve sürekli olarak düzenlediği kurum içi eğitimlerle öğretmenlerini eğitim sisteminin yenilikleri ile buluşturuyor. Bahçeşehir Koleji, bu kez de 18-23 Ağustos’ta düzenlenen Gelişim Konferansında, Yabancı Dil Öğretmenlerini dünyaca ünlü eğitim yazarları ile bir araya getirerek farkını ortaya koyuyor.

Dünyanın önde gelen eğitimci, akademisyen ve yazarları Bahçeşehir Koleji yabancı dil öğretmenlerine özel seminer ve atölye çalışması vermek için İstanbul’da. 6 gün sürecek eğitimler boyunca öğretmenler alanında dünyanın önde gelen isimlerinden eğitim dünyasındaki gelişmeleri, yenilikleri, yeni uygulanan teknik ve yöntemleri öğrenirken, atölye çalışmaları ile edindikleri bilgileri uygulamaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.


DÜNYACA ÜNLÜ EĞİTİMCİLER İSTANBUL’DA

Haberin Devamı


Dünyanın takip ettiği eğitimcilerin vereceği eğitim seminerleri Türkiye’de yabancı dil eğitim yaklaşımında çığır açacak niteliğe sahip. Yabancı dil eğitimini farklı yönlerden ele alan seminer ve atölye çalışmalarının yapıldığı Bahçeşehir Koleji 2014-2015 Profesyonel Gelişim Seminerleri kapsamında yer alan akademisyen ve yazarlar:


Bill Bowler
HerbertPuchta
Grant Kempton
JT Rehill
Megan Cherry
HardyGriffin
TalitaSchneiderPereira
UshapaFortescue
TonyGurr
Esat Uğurlu
Dr. Selçuk Can Güven
Pınar Polat
Kayhan Karlı






Bill Bowler

Haberin Devamı


Yabancı dil eğitimi alanında dünya genelinde tanınan ve otuz farklı ülkede eğitim vermiş olan Bill Bowler, alanında tanınan, takip edilen ve iki kez English SpeakingUnion ödülünü kazanan bir eğitmendir.


HerbertPuchta


Uluslararası konferanslarda tanınmış bir konuşmacı olan Puchta dünyanın her yerinde çalıştaylar düzenlemiş ve seminerler vermiştir. 20yıldan fazla süredir bilişsel psikolojiden elde edilen verilerin yabancı dil olarak İngilizce öğretirken uygulanması konusunda araştırmalar yapmaktadır. Herbert’ın çok sayıda ders kitabı ve kaynak kitabı bulunuyor.
Ayrıca kendisi IATEFL ‘ın eski başkanıdır.

HardyGriffin


HardyGriffin 15 yıldır ulusal ve uluslararası eğitim platformlarında İngilizce edinim süreci ile ilgiliakademik çalışmalar yaparak, çok sayıda sunum ve atölye çalışmaları gerçekleştirmiştir. Dominoes okuma kitapları için redaksiyon çalışmaları yapmış ve Teaching Fiction Writing (Bloomsbury, 2003) kitabına yazılarıyla katkı sağlamıştır. Ağırlıklı çalışma alanları Öğrenci Merkezli Eğitim, Öğrenci ve Öğretmen Motivasyonu ve EFL (Yabancı Dil Olarak İngilizce) Okuma ve Yazma becerileridir.

Haberin Devamı


Grant Kempton


Grant Kempton ELT alanında 28 yılı aşkın bir deneyime sahip olan ve uluslararası platformda öğretmen eğitmeni ve egitim danışmanıdır. Saygın bir konuma sahip olan Mr. Grant Kempton, aynı zamanda Language Leader, Opportunities, New Success, New Total English ve My Little Island isimli kitapların da yazarıdır.