Gazete Vatan Logo
Magazin Baba demek güvenmektir!

Baba demek güvenmektir!

Ünlü isimler Babalar Günü’nü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla kutladı. Ünlü babalar çocukları ile mutluluklarını hayranları ile paylaştı

Baba demek güvenmektir!

Kenan Doğulu “Canım babam. Seni gururlandırmak için hep çabam. ‘Doğru ve iyi insan ol! Dünyayı, insanları, hayvanları sev!’ dedin. Çok seviyorum baba. Hayat ne tuzaklar kursa da gerçek yoldan yürüyorum. İlk notam, ilk sözüm oldun. Sözüm olsun sevgi ve hayat dolu olacağım hep.”

Neslişah Alkoçlar “Ben böyle bir kocaya sahip oldugum için, çocuklar böyle bir babaya sahip oldukları için çok şanslıyız! Biri karnımda, diğeri kucağımda seni çok seviyoruz!”

Şahan Gökbakar “En mutlu gün bana...”

Ceyda Düvenci “Sen gördüğüm en kocaman yürekli, en eğlenceli, en sevgi dolu, en oyuncu, en şevkatli, en güçlü babasın... Seni seviyoruz çok. Kalbim, canım, ömürlüğüm günün kutlu olsun... Tüm babaların günü kutlu olsun.”

Irmak Ünal “İlk aşkım... Büyük aşkım. Kavuştuğumuz an gözünde parlayan çoşkunla, neşenle ne güzelsin. İyi ki benim babamsın. Her anına, her saniyesine şükrediyorum. Seni yaşamlar boyu, sonsuz ve koşulsuz seviyorum. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

Onur Saylak “Babalar Günü’nüz güzelliklerle dolsun.”

Haberin Devamı

Emre Altuğ “Babalar gününüz kutlu olsun. Babalar ve oğulları.”

Doğa Rutkay “Sen benim babam olduğun için, bana her gün bayram...”