Gazete Vatan Logo

Azize 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranların yayınlanan Azize, 2. Bölümünde heyecanlı anlar yaşattı. Salı akşamı 2. Bölümü ile ekranlara gelen Azize, Alpanların evinde sıkışıp kaldı. Kartal Balkan’ın başına gelenlerin Azize ile bağlantılı olduğunu düşünüyor. Azize yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

Azize 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran ve Mustafa Avkıran’ın yer aldığı Azize 2. bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Azize Alpanların evinde sıkışıp kalmıştır. Kaçıp kardeşine kavuşma planları yapan Azize, büyük bir şok yaşamıştır. Balkan ölmemiştir, Kartal onun için evin garajında bir yoğun bakımı ünitesi kurmuş ve Azize’yi ona bakmaya zorlamıştır.

AZİZE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Azize dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman linkine haberimizde yer vereceğiz.

AZİZE 2. SON BÖLÜM İZLE

Azize, genç bir hemşiredir. Mahkûmların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan'ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal'a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir ama Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.

Haberin Devamı