Romantik ve masum gelinler

Romantik ve masum gelinler

2016 ilkbahar-yaz gelinlik modellerinde danteller tüller, saten desenli kumaşlar ön planda. Kırık beyaz tonların hakim olduğu gelinliklerde dantelli uzun duvaklar dikkat çeken parçalar arasında.

Bir genç kadın ne kadar güçlü, kariyer peşinde, özgüvenli olsa da söz konusu tek taş ya da gelinlik seçimi olduğunda değişmeyeni içinden bir canavar çıkmayanı hiç görmedim. Aslında bakarsanız, bu gece bir kadın hayatında bütün gözlerin onda olduğu, bütün dikkatleri üzerinde topladığı yani başrol oynadığı bir gecedir.

Dekolte, gelin ruhuna uymaz

Gelinlik trendlerine bir göz atarsak klasikten moderne, masum zarif görüntüden seksi görüntüye pek çok alternatif genç kadınların beğenisine sunuluyor.

Bazı kadınlar ki bu grup oldukça fazladır, kabarık bir etekle prenses gibi görünmeyi hayal etmiştir. Ama tavsiyem basenleriniz varsa, bacak boyunuz kısaysa ya da kısa boyluysanız bu tip bir görüntüyü asla tercih etmeyin. Gelinliğin masum görünmesi gerektiğine inandığım için gelinlikteki seksi görüntüleri çok fazla beğenmiyorum yani büyük derin yırtmaçlar, derin dekolteler bence gelin ruhuna çok uyan bir görüntü değil.

Haberin Devamı

Katlı etekler daha ince gösterir

Vücut tipimizden dolayı kabarık etekler bize uymuyorsa bunun yerine katlı etekleri tercih edebiliriz. Katlı etekler sizi daha ince ve uzun gösterebilir. Ama gelinliğinde seksi ve cüretkar dekolteler isteyenlere Carolina Herrera ve Vera Wang gibi modacıları tavsiye edebilirim. Feminen bir kadın olmak istemiyorum, romantik kız görüntüleri de bana göre değil diyorsanız ve pantolon ya da tulum giyeceğim diye tutturursanız size yine de damatla karışmayın diye tulum öneririm.

Gelinlikler renkleniyor

Romantik ve masum gelinler

Bu sene beyazın yanında ekruların, uçuk mavilerin, çok soluk pembelerin, lilaların ve mint yeşillerinin de tercih edildiğini göreceğiz. Klasik gelinliklerin yanı sıra bu sene gece kıyafetini andıran gelinliklerde çok revaçta olacak. Böyle bir gelinliği ciddi abartı lı bir saç aksesuarı ile ya da yine enteresan bir duvakla kullanabilirsiniz. Ama gösterişli olmak isterseniz uzun kuyruklar, kabarık kat kat etekler, seksi balık formları, göğüs ya da sırt dekolteleri tam size göre ama bu kadar gelinlik dikkat çekici ise size önereceğim şey zarif bir topuz yapmasını öneririm.

Haberin Devamı

Dikkat etmeniz gerekenler!

- Abartılı saç ve makyajdan kaçının. Zarif ve hoş görünmeniz çok önemli. Makyajınızı yaparken cilt ve saç renginizi göz önüne alın.

- Takı töreninde takıları üzerinize değil keseye koyun.

- Bir gelin için en önemli detaylardan biri de ayakkabı. Ayakkabınızı mutlaka gelinlik provalarında yanınızda götürün. O gece sürekli ayakta kalacağınız için mutlaka rahat bir ayakkabı tercih edin.

- Gelin çiçeğiniz gelinliğinizi tamamlayan çok mühim bir aksesuardır. Bunun için lütfen canlı çiçekleri tercih edin. Gelin çiçeğinde beyaz ve pembe gibi klasik renklerin yanı sıra, pastel renklerdeki diğer çiçekleri de tercih edebilirsiniz.

- Gelinlik seçerken hayallerinizden vazgeçmeyin. Neyi hayal ettiyseniz vücudunuza uymak kaydı ile onu seçin.

Romantik ve masum gelinler

DİĞER YENİ YAZILAR