Moda Polisi

Feyza Fırat Başak Oral

Gerçekten bu da kelimelerin bittiği yer!

Yaaa biz gerçekten neden sade ve düz olamıyoruz malum zaten Türküz bedenlerimiz, boylarımız ortada neden bu kadar fırfır, püskül hepsi bir arada?..

Moda Polisi

Serenay Sarıkaya

Moda Polisi

Şahane bir kızsın şahane bir vücudun var ama o kıyafet ödül almak için değil de sahnede şov yapmak için daha iyi bence... Keşke tüm vücudunu bu kadar ortaya seren bir kıyafet yerine daha sade bir kıyafet seçseydin daha doğru olurdu.

Merve Boloğur

Moda Polisi

Merve Hanım bildiğiniz evdeki perdeyi söküp kendinize etek yapıp düğüne gelmiş gibisiniz, o eteğin dantelleri, dantellerin yerleri yarım metre süpüren durumu, o ceketin yakası, dekoltesi her şeyiniz ama her şeyiniz çok bir fena!

Hilal Ergenokon

Moda Polisi

Veli Efendi’de Gazi Koşusu’nu izlemek artık Royal Ascot’ta yarış seyretmekle eş değer oldu neredeyse... Tek fark bizim şapkalar... Eeee Hilal Hanımcım o pembe minik elbiseyle, o gece mavisi şapka, o kıvır kıvır saçlar, o makyaj olmuş mu sizce? Bence olmamış.

Jale Sarar

Moda Polisi

Jale Hanım valla ne söyleyeceğimi bilemiyorum o vaklı saçlar, o file botlar tam bacağın en kötü yerinde biten asimetrik elbise her şey birbirinden fena...

Haberin Devamı

Esra Eczacıbaşı

Moda Polisi

Esra Hanım benim bu jenerasyonda en beğendiğim hanımlardan... Neden biliyor musunuz? Kendisi tam yaşının kızı, davetlerde, düğünlerde, açılışlarda hep yaşının gerektirdiği sadelikte hoşlukta ve düzlükte giyiniyor... Bunu yaparken de aynı şekilde saçını ve makyajını da aynı sadelikte tercih ediyor. Bravo..

DİĞER YENİ YAZILAR