Sonbaharın 8 etkili parçası

Sonbahar yaklaşırken, gardırobumuzu yeni sezona hazırlamaya başlayabiliriz. Bu heyecan verici değişim için yeni trendlerden birkaç taze fikir önerim olacak.

Önümüzdeki sezon için yeni stil kurallar belirlendi. Mükemmel hayvan baskısı trençkotlar başta olmak üzere sonbahar / kış 2018 trendlerini sonbaharda giymek üzere şimdiden alışverişinizi yapabilirsiniz.

Sonbaharın 8 etkili parçası

Paco Rabanne

Paco Rabanne’nin kızı uzun bir süredir karanlık koyu renklere elbiseler bürünmüştü; şimdi ise büyük bir değişim ile göz alıcı metalik paneller ve yünlü üstlerin birleşimini gün ışığı ilhamıyla bizlere sunuyor.

Sarının mükemmel tonu

Yaz sezonu deyim yerindeyse sarı rengin himayesindeydi. Sonbahar sezonunda da bu etki devam ediyor. Biten yaz tatillerimizin hüznü ile başa çıkabilmemizin tek ilacı sarı rengin yüksek enerjisi olacaktır.

Bu rengi baştan aşağı sarılara bürünüp kombininize bir tutam optik beyaz eklerseniz sonbaharda da bir moda ikonu olmayı başarabilirsiniz.

Ceket ve maksi etek

Resort koleksiyonlarından hatırlarsınız. Trend tespitlerimi paylaşırken uzun etek ve ceket birlikteliğini çok sayıda modacı podyumlara taşımıştı. Görünen o ki bu trend sonbaharın olmazsa olmazı. Stil önerim ise bu yeni takım elbise trendinin içine dik yaka sade yün bluzlar tercih etmeniz.

Halka zincir kolye

Kıyafetlerde olduğu gibi Aksesuarlarda da 70 ler etkisi yaşanıyor. Altın tonlarda zincir kolyelerinizi sofistike bir görünüm için acı çikolata ya da kestane rengi bluz ve elbiselerle kombinleyebilirsiniz.

Timsah derisi çanta

Gerçek timsah derisi olmak zorunda değil bu trend için tek kural ne kadar küçük o kadar havalı.

Eşarp bağlamalı bluz
Sonbaharda şık ve tarz olmak için harika bir parça. İster etek ister pantolon kolayca kombinleyebilirsiniz.
Hırka ceket
Sonbaharın olmazsa olmazı tabi ki en kolay parçası hırkalar bu sezon ceket shapelerine büründü. Her türlü kombininizle kolayca giyebileceğiniz, dolabınızda mutlaka bulunması gereken bir parça.
Hayvan baskı trench
Hayvan baskı bu sezonun en hit trendlerinden. Daha feminen görünüm için biz kadınlar leopar, zebra ve benzeri desenleri kullanmaya bayılırız. Sofistike görünüm için hayvan baskıları trenchcoatlarda kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece modayı yakalamış olacaksınız.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR