Cannes’ın en şıkları

Fransa’nın ünlü sahili Cannes’da bu yıl 71’inci kez düzenlenen Cannes Film Festivali filmlerden çok kırmızı halı şıklıklarıyla haber oldu. İşte, dünyaca ünlü isimlerin en beğenilen kırmızı halı stilleri.

Dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan, lüks markaların lansmanlarını yapmak için sıraya girdiği Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali 11 günlük gala ve özel etkinlikleriyle kırmızı halı şıklığının en net takip edildiği etkinlik. Saçtan makyaja, renkli tasarımlardan parıltılı kıyafetlere herkesin dikkatini çeken etkinlik en büyük moda organizasyonlarından biri haline dönüşüyor.

Jane Fonda

Dünyaca ünlü oyuncu Valentino imzalı elbisesiyle Blackkklansman galasına katıldı. Hepimizin bildiği gibi Jane Fonda çok önemli filmlere, işlere imza atmış bir aktris. Onun aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde bulunması ve duruşu hep takdir kazanmıştır. En mühimi ne biliyor musunuz 81 yaşındaki aktris dimdik şahane görünerek böyle bir galaya katıldı. Seçtiği kıyafet, saç, takı bize her yaşta gayet şık ve zarif olunabileceğini gösterdi.

Haberin Devamı

Cannes’ın en şıkları

Winne Harlow

Kanadalı model Solo: A Star Wars Story galasına Jean Louis Sabaji imzalı elbisesiyle katıldı. Bu kadın beni; deri hastalığına rağmen özgüvenli duruşu ve birçok şey söylenmesine rağmen hiç aldırmayarak, “Herkeste olabilecek bir şeye sahibim size ne” tavrı ile büyülüyor. Bu elbise de kuyruk uzunluğuyla asimetrik dokunuşlarıyla gayet modele yakışır halde idi.

Cannes’ın en şıkları

Adriana Lima

Adriana Lima Alberta Ferretti marka elbisesiyle Cannes’da Burning filminin galasına katıldı. Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, elbisesiyle adeta gelinlik provası yapar gibiydi..

Mila Jovovich

Prada marka lila rengi elbisesiyle Mila Jovavich, Burning filminin galasında göz dolduran isimlerden bir tanesi oldu. Saçı ve aksesuar seçimi ile gayet zarif görünüyordu.

Elsa Hosk

Victoria’s Secret meleği olan Hosk, Alberta Ferretti imzalı elbisesiyle prenses gibiydi. Kıyafetin gülkurusu rengi tenine ve saçına çok uymuştu. Seçtiği kolye ve bilezik de geçer not aldı.

Haberin Devamı

Cannes’ın en şıkları

Barbara Palvin

Macar model Burning filminin galasında Alberta Ferretti marka elbisesiyle dikkat çekti. Fakat seçimi yaşına göre biraz ağırdı. Yani yaşlı bir elbise tercih etmişti. Genç bir kızın yaz günü böyle bir kılıkla gelmesi pek uygun değildi.

Cate Blanchett

Avustralyalı oyuncu siyah elbisesiyle kendine hayran bıraktı. Elbise yaşına, bedenine her şeyine son derece uygundu. Böyle hareketli bir elbisede takı olarak sadece küpe kullanması da bu işi bildiğinin delaletiydi.

Kendall Jenner

22 yaşındaki model Schiparelli tasarımı elbisesiyle Girls of the Sun filminin galasına damgasını vurdu. Elbise gayet şık ve dinamikti. Bu kadar iddialı bir modelin bu elbisenin üstünü transparan seçmesini beğendim.

Cannes’ın en şıkları

Izabel Goulart

Victoria’s Secret modeli Goulart Zuhair Murad tasarımı bu elbiseyi tercih etti. Bu elbise gerçekten çok şık ve göz kamaştırıcı. Rengi, üzerindeki işlemeler, her şey tam olması gerektiği gibi.

Jasmine Tookes

Zac Posen imzalı tasarımıyla parlayan bir diğer isim oldu. Jasmine Tooks’unda seçtiği renk hem ten rengine hem saç rengine çok büyük bir uyum sağlamış. Straplez elbisenin kesimi müthiş.

Haberin Devamı

Emilia Clarke

Game of Thrones ile ünlenen oyuncu, tercihini Dior’dan yana kullandı. Oyuncunun seçtiği elbisenin rengi, biçimi inanılmaz şık görünüyor. Hiç yokmuş gibi makyajı ise konuşmaya değer.

DİĞER YENİ YAZILAR