Yaz düğünleri için 15 kıyafet önerisi

Nakışın önemi

Bahar ve yazı çiçekli elbiselerden çok daha ne anlatabilir ki? Özellikle sezon modası olan çiçekli ve çiçek nakışlı elbiseler maxi ya da mini olsun bir katılımcı için hayat kurtarıcı olabilir.

Yaz düğünleri için 15 kıyafet  önerisiOmuz detayı

Malum cutout elbise modası omuz dekoltesiyle yeni bir boyut kazandı. Çiçekli ama omuz detaylı çingene modeli kat kat dikişli elbiseler de ferah ve kolay bir seçim olacaktır.

Çin esintisi

Tercihinizi uzun bir elbiseden yana kullanıyorsanız akan bir kumaş seçin. İpek krep ve kruvaze yakalı elbiseler de şık bir dokunuş için aradığınız model olabilir. Yakası hakim yaka olabilir, korkmaya gerek yok.

Renkli yaz

Sezonun en havalı trendlerinden bir tanesi şüphesiz ki olabildiğince farklı rengi tek kıyafette toplamak. Elle boyanmış gibi olan ve renk bloklarının bulunduğu baskılı elbiseler de sahil ya da salon düğünlerinin kurtarıcısı.

Lila

Sezonun modası olan pastel tonlu lilalar bu yıl düğünlere de damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bileklerinizi açıkta bırakacak maxi bir elbise hem de lila. Bir insan daha ne ister ki?

Haberin Devamı

Fiyonklar

Fiyonk modası sadece geline has değil. Bu sezon özellikle sahil ve açık hava düğünlerinde kolaylıkla tercih edebileceğiniz göğüs dekoltesi altı ya da belde ve sırt dekoltesinin altında bulunan fiyonklu elbiseler içinizi açacak.

Pembe ve tonları

Kız tarafının vazgeçilmezi olacak bu tonlar ister Çin esintili ister fiyonklu modellerde oldukça revaçta olacak. Biraz kız gibi hissetmenin ne zararı olabilir ki?

Derin dekolteler

Özgüven timsali derin göğüs ya da sırt dekolteli maxi elbiseler özellikle salon düğünlerine katıırken aklınızda bulunmalı.

Her zaman straplez

İyi kesimli ve ipek kumaşlı bir straplez elbise her düğün katılımcısı için uygun modellerden biridir.

Fırfırlar

Volan ve fırfır modası bu yıl düğünlerde de kendini gösteriyor. Özellikle mavi tonarda fırfırlı ve volanlı elbiseler esmerler için biçilmiş kaftan.

Bohem

70’lerin bohem havasını yansıtan omuz dekolteli büzgülü elbiseler sizin tam aradığınız şey olabilir.

Askılı elbise

Asla modası geçmeyecek bir elbise çeşidi de askılı ve maxi elbiselerdir. Kolaylıkla bulunduğu gibi bir çift stiletto ya da kumsalda sandaletle harikalar yaratacaktır.

Haberin Devamı

Kırık beyaz

Özellikle de salon düğünlerinde sade, dar kesimli, stil sahibi beyaz bir elbise ve stilettolarla şık bir konuk olabilirsiniz. Eğer beyaz hala hayır listenizde bulunuyorsa kırık beyaz da esmerlerde harika sonuç verecektir.

Kapalı ve şık

Dekolte, mini, dar olsun istemiyorsanız ve rahatlığına düşkün insanlardansanız uzun kollu ve ipekli kumaştan elbiseler de düğün davetleri için muhteşem bir seçenek. Altına spor ayakkabı bile giyseniz asla sizi ele vermez…

Jackie O stili

Asla diz altında biten elbiselerin şıklıktan ödün vermeyeceğini herkes bilir. Özellikle kolsuz ve bisiklet yaka elbiseler kolye ve aksesuarlarla her zaman farklı davetlerde kurtarıcınız olacaktır.

DİĞER YENİ YAZILAR