Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 21 Nisan Cuma

ATV’nin bugünkü yayın akışında sürekli duygu değişimi yaşatan Aşk ve Mavi dizisi yer alıyor. Bölüm içerisinde yaşattığı duygu değişiminin hızına yetişilmeyen dizide bu hafta da değişik olayların olacağı görülüyor. 24. bölüme ait fragman yayınlanınca yeni bölümde neler olacağı daha iyi anlaşıldı. Peki yeni bölümde neler olacak? Aşk ve Mavi dizisi 21 Nisan Cuma akşamı 20.00’de ATV ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylar da bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 21 Nisan Cuma

Aşk ve Mavi dizisinin 24. Bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Mavi her bölüm aşırı duygu değişimleri yaşadığından bu bölümde neler olacağı merak konusu oldu. İlk olarak Ali’ye aşkını itiraf edip ardından da nefret etmesi olayları karıştıracağa benziyor. Mavi’nin hamile olması da duygu değişimlerini etkilerken Ali ise baba olacağı için sevinçlidir.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Aşk ve Mavi dizisinde seyircinin beklediği mutlu aile tablosu fazla uzun sürmedi. Mavi yaşadığı duygu değişimlerinin sonucunda başta Ali’yi severken tekrardan nefret etmeye başladı. Yeni fragmanlara bakıldığında aralarındaki bu mutlu havanın kısa sürede tekrar geri döneceğe benziyor. Çünkü Mavi ne kadar kızgın ve nefret dolu olsa da Ali’nin Mavi’den vazgeçme gibi bir niyeti yok.

Mavi’nin hamile olmasınınsa aralarındaki ilişkiyi nasıl etkileyeceği bilinmiyor. Eski mutlu günlerine geri dönecekler mi? Yeni yayınlanan fragmanla birlikte İlyas’ınsa foyası ortaya çıkıyor. Hasibe ise yine eski bölümler gibi bizleri güldüren karakter olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk ve Mavi dizisinin 23. Bölümünde Mavi ailesini de alarak konağı terk eder. Yolda giderken arabayı Mavi kullanmaktadır ve sonrasında kaza yaparlar. Mavi’nin hamile olması işleri daha da kötü bir duruma sokmuştur. Ali, baba olacağını bildiği için mutludur ve buna sevinmek ister. Fakat bir gün Mavi’nin iyileşeceğini ve tekrardan oradan gitmek isteyeceğini düşünür. Bu üzülmesine yetmektedir.

Ömer ise tüm gerçekleri Mavi’ye anlatmak ister. Hasibe ise ona engel olmaya çalışmaktadır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 21 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında!