Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

20 Nisan Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:00’da “Beni Bırakma” adlı heyecan dolu dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Güne sabahın ilk saatlerinde başlıyorsanız, ATV ekranlarının bu sevilen dizisini keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı fenomen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. Nefes kesen yeni bölümde yine hayranlarını birbirinden farklı olaylar bekliyor. Akşamınızı bu heyecan verici diziye ayırarak güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Nisan Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:00’da başlayan “Beni Bırakma” dizisi ile yayın akışına giriş yapılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu tekrarını keyif içinde seyredebilirsiniz. 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın devam edecek. Sabahın ilk saatlerinde gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri tek tek ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu alanlarına dair haberler ekranlarınızda yer alacak. 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini programın yepyeni bölümü hayranları ile buluşacak. Hafta içi her cuma ekranlarınıza dahil olan bu yayından dini anlamda merak ettiğiniz pek çok soruya yanıt bulabileceksiniz. İster yöneltilen soruları takip edebilir isterseniz kendi aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçiyor. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelmiş kayıplar ve cinayet olayları, ayrıntılı şekilde inceleniyor ve sonuca kavuşturulmaya çalışılıyor. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına geçecek. Gündeme dair merak edilen tüm sıcak gelişmeleri, tek tek ayrıntıları ile bu bültenden analiz edebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği ekranlarınıza aktarılacak.

Haberin Devamı

14:00’da “Beni Bırakma” adlı nefes kesen dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Gün ortasında kahvenizi yudumlarken bu sevilen dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Güncel yaşama dair tüm kayıplar ve cinayet olayları bu programda ele alınıyor, muhabir kadrosunun araştırmaları ile tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayında yerini alacak. Gündeme dair tüm merak edilen sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte ekranları karşısındaki seyircilere sunuluyor. Siyasetten yaşama, emlaktan piyasaya, hava durumundan spora kadar her alandaki gelişmeleri tek tek öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. 01:20’de “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:40’da ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizi sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı