Gazete Vatan Logo

Boğa burcu erkeğinin hayır diyemeyeceği kadın özellikleri! Boğa burcu erkeği nasıl kadınları sever?

Her bir burcun farklı karakteristik özellikleri mevcuttur. Bunlardan birisi de Boğa burcudur. Ancak en merak edilen ise Boğa burcu erkeğinin özellikleri ve nasıl kadınlardan hoşlandıkları olmuştur. Biz de boğa burcunun hayır diyemeyeceği kadın özelliklerini araştırdık.

Boğa burcu erkeğinin hayır diyemeyeceği kadın özellikleri! Boğa burcu erkeği nasıl kadınları sever?

Nisan ve Mayıs aylarında doğan kişiler Boğa burcu özellikleri taşır. İnatçı, çalışkan ve sakin yapıları ile ünlenen boğa burcu erkekleri kızdığı zaman gözü hiçbir şeyi görmeyen bir yapıya sahiptir. Düşündüklerinden ve vermiş oldukları kararlardan asla geri adım atmazlar.

Boğa burcu erkeğinin sevdiği kadın özellikleri hangileri?

Bilindiği gibi Boğa burcu erkeği evine sadıktır. Bu yüzden eşleri ve çocuklarıyla birlikte sıcak bir aile bağı vardır. Ancak her erkeğin olduğu gibi Boğa burcu erkeğinin de kadınlardan beklentileri vardır. Bu özelliklere sahip kadınlardan hoşlanırlar:

- Boğa burcu erkeği bir kere güzel yemek kadınları bir adım önde tutar. Zarif ve güçlü sofralardan hoşlanır.

- İştahlıdırlar ve bu yönünü keşfeden kadınlara sarılırlar.

- Kendisi ile ilgilenen ve kararlarında motive eden kadınları severler. Kabul görmüş, iletişimi ve ilişkileri güçlü kadınları severler.

- Mantıklı olan boğa erkeği kendisnin de yönetebildği kadınlardan hoşlanır. Kendisine fikir sorulmasından oldukça hoşlanırlar.

Haberin Devamı

Boğa burcu erkeği nasıl kadınları ister?

Boğa burcu erkeği aslan, terazi ve balık burcu kadınları ile daha çok anlaştığı bilinmektedir. Bu burçtan olan kadınların kendilerini daha iyi anladığını düşünürler. Kadınlar boğa burcu erkeği için zarif olmalıdır, güçlü olmalıdır.

Güzel giyinen, güzel yemek yapan kadınlardan hoşlanır boğa burcu erkeği. Hakimiyet kurduğu bir ilişkiye gönülden bağlanır. Kendilerine akıl danışılmasından hoşlanır. Bu nedenle kendilerine ayak uyduran kadınlarla daha çok vakit geçirmek isterler.