Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Aşkınız size son günlerde SOĞUK mu davranıyor?

Aldırmayın Buderus Kombiler kalpleri de ısıtıyor.

Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, gelişmiş teknoloji ürünü Logamax Plus GB072 Yoğuşmalı Kombi ile evinizde konforlu ısıtma keyfi sunarken, yakıt tasarrufu yaparak ev ekonomisine de katkı da bulunuyor.

Teknolojinin en yeni ürünü olan Buderus Logamax Plus GB072 Yoğuşmalı Kombi enerji tasarrufunu zirveye taşırken; her geçen gün biraz daha önem kazanan güneş enerji sistemleriyle birlikte çalışabilmesi de önemli bir ayrıcalık olarak dikkati çekiyor.

Maksimum enerji ve konforun yeni adı olan Logamax Plus GB072 Yoğuşmalı Kombi, 24 kW ısıtma, 30 kW kullanım suyu kapasitesine sahip bulunuyor. %109’a varan norm kullanma verimi sayesinde, kullanıcısına verimli ısınmanın konforunu sunuyor.

Al-Mg-Si alaşımlı yoğuşma eşanjörüyle çok daha düşük yakıt tüketimi ve çok daha uzun cihaz ömrüne sahip bulunuyor.

Sıcak kullanım suyu için harici plakalı eşanjörle 3 yıldızlı sıcak su verimi sağlayan kombi, yeni BC20 kumanda ünitesi ve gelişmiş otomasyon sistemiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Sessiz çalışma özelliği sayesinde varlığını bile hissettirmiyor.

Sensör ilavesiyle dış havaya bağlı işletim imkanı sunan Logamax Plus GB072, mevcut sıcaklık kontrol üniteleriyle ve modüllerle uyum gösteriyor. Modern tasarımıyla da fark yaratan Logamax Plus yoğuşmalı kombiler tüketiciye kolay montaj imkanı da sağlıyor.

Logamax Plus GB072 Yoğuşmalı Kombi’nin sahip olduğu diğer önemli özellikler ise şöyle: Yoğuşma teknolojisi ile enerji tasarrufu, modülasyonlu fan, geniş LCD ekran ve büyük butonlar, termik dezenfeksiyon özelliği, çok düşük stand-by güç tüketimi, elektronik kumanda ünitesi, 12 litrelik genleşme tankı, A sınıfı, modülasyonlu, pompa sıkışmasını önleyen anti-blokaj sistemi, donma emniyet sistemi…

Buderus Hakkında

Avrupa'nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, mükemmel bir iç ortam havası için ısıtma, klima ve havalandırma sistemleri sunmaktadır. Yenilikçi kontrol sistemleri, farklı modellerdeki yenilenebilir enerji sistemlerinin ya da mevcut yer tipi ve duvar tipi ürünlerin kolayca bir arada çalışmasını sağlamaktadır. Isıtma ve tesisat ekipmanları konusunda uzman olan Buderus’un, 50'yi aşkın ülkede toplam 124 şubesi bulunmaktadır. Buderus müşterileri, profesyonel tavsiyelerden faydalanarak, güvenilir hizmet kalitesiyle sunulan ideal şekilde eşleştirilmiş enerji tasarruflu sistemleri tek bir kaynaktan elde etme avantajına sahiptir.

Detaylı bilgi için: www.buderus-tr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı