Gazete Vatan Logo

Aşkı denizde bulan kaptan...

Hakan Algül’ün yönettiği, başrollerini Ata Demirer, Tuvana Türkay ve Seda Güven’in paylaştığı Olanlar Oldu, Ege kasabasında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aşkı denizde bulan kaptan...

Eyvah Eyvah serisiyle başarılı bir uyum yakalayan yönetmen Hakan Algül ve Ata Demirer’in işbirliği Olanlar Oldu’da da devam ediyor. Bir Ege kasabasında (Seferihisar) geçen film, anne-oğul ilişkisini, yaz aşkıyla harmanlayarak ele alıyor. Pansiyon-restoran işletmecisi Döndü Hanım’ın en büyük arzusu (Ata Demirer) oğlu Zafer’in (Ata Demirer) mürüvvetini görmektir. Zafer ise, müşteriyi günlük tura çıkaran, denize tutkun bir adamdır. Bir gün, pansiyon müşterilerini günübirlik tura çıkaran kaptan, yata son anda yetişen Aslı‘yla (Tuvana Türkay) karşılaşır. İkili, ilk başta anlaşamasa da birbirlerinin çekim alanından kurtulamaz...

Döndü anne kendini izlettiriyor

Filmin en çarpıcı performansını sergileyen Döndü anne, takdiri hak ediyor. Öyle ki, bu karakter bir Ege kasabasının yansıması gibi. Meraklı, saf, her şeyi oğlunun iyiliği için yaptığını düşünen bir kadın... Sonuç olarak Olanlar Oldu da belirli bir seviyede kalarak izleyiciyi kucaklamayı başarıyor.

Baba olmak zor zanaat

Yönetmenliğini John Hamburg’un üstlendiği, başrollerini James Franco, Bryan Cranston ve Megan Mulally’nin paylaştığı “Bu da Nereden Çıktı? haftanın kayda değer yapımlarından. Film, ailesine bağlı, korumacı bir baba olan Ned’in (Bryan Cranston) kızı Stephanie’yi (Megan Mulally) ziyaret ettiği sırada bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Laird ismindeki bu erkek arakdaş (James Franco) Silikon Vadisi’nde başarılı olmuş genç bir milyarderdir. Ned kızını bu adamdan kıskanarak farkında olmadan Laird ile rekabete girer. 2000 yapımı Zor Baba’ya yakın bir çizgide olan film, eğlenmek için birebir.

Haberin Devamı

First Lady vizyonda...

John. F. Kennedy’nin eşi Jacqueline Kennedy’nin hayatına odaklanan “Jackie”‘nin yönetmenliğini Pablo Larrain üstlenirken, başrolleri Natalie Portman, Peter Sarsgaard ve Billy Crudup üstleniyor. Film yalnızca bir kadının dramını yansıtmakla kalmıyor, eşsiz bir moda şöleni de sunuyor.