Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz'ın 13. yeni bölümünde Murat ve Hayat arasında romantik anlar!

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Hayat, Murat'ın kendisine açılmasını beklerken hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni bölümünde Murat Hayat’a olan duygularını açıklıyor. Aşk Laftan Anlamaz romantik sahnelerle dolu 13. yeni bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında!

Aşk Laftan Anlamaz'ın 13. yeni bölümünde Murat ve Hayat arasında romantik anlar!

Aşk laftan Anlamaz’ın yayınlanan son bölümünde yaşanan romantik dakikalar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz’ın 13. Yeni bölüm fragmanları hayranlarını oldukça meraklandırdı. Aşk Laftan Anlamaz 13. Yeni bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını Bi Yapım'ın yönetmenliğini Burak Sağyaşar'ın üstlendiği aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta izleyenleri romantizm dolu anların yanı sıra eğlenceli dakikalar da bekliyor olacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 13. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni bölümünde Murat, Hayt’a duygularını açıklıyor ve iliki arasında romantik dakikalar yaşanıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat, Murat’ın kendisine açılacağını düşünürken Murat tamamen farklı bir tepki verir. Çünkü Hayat’ın Oyun oynadığını anlamıştır. Fakat bir itiraf beklediği için asla açık vermez. Parti sonrası Doruk’u eve bırakma görevi Aslı’ya kalır. Sarsılmazlar’da uyuyakalan Aslı, Sabah uyandığında karşısında Derya’yı bulur.

Haberin Devamı

Didem, Hayat’ın Murat’a yerleştiğini düşünmektedir. Murat’ın kulağına da Hayat’ın İbrahim’le yaşadığı bilgisi gitmiştir. Durumlar iyice karışınca Tuval kendince durumu kurtarır. Sarte’nin yaklaşan lansmanı için yaptıkları çalışmalar çalınır. Şirket büyük zarara mı uğrayacaktır, yoksa bir mucize gerçekleşecek midir?