Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk değil promosyon!

Aşk değil promosyon!

Hülya Avşar’a ilan-ı aşk eden İbrahim Tatlıses, yeni yayın döneminde sanatçıyla yıllar önce birlikte sundukları ‘Mega Şov’ programını yeniden yapmayı planlıyor. Yakın çevresi İbo’nun itirafının reklam kampanyasının parçası olduğunu söylüyor

Yıllar önce nikah masasından döndüğü Hülya Avşar’ı hâlâ unutamadığını söyleyen İbrahim Tatlıses’in itirafı, geçen hafta gündeme bomba gibi düştü. Bu sözlerin aslında yeni yayın döneminde birlikte rol almayı düşündükleri projeler öncesi iyi bir promosyon çalışması olduğu öne sürülüyor. Çevresindekilere “Böyle bir itiraf yaparsam, reyting patlar” dediği iddia edilen Tatlıses, Sonbahar’da ‘İbo Şov’un yerine Avşar’la birlikte ‘Mega Şov’ programını yapmayı planlıyor. 10 yıl önce aynı adla sahnelerde gösteri yapan ikili, o dönem iyi bir seyirci kitlesine sahipti. Avşar ve Tatlıses, programda format gereği güncel konulardan yola çıkarak birbirleriyle sürekli çatışma halinde olacak.

SİT-COM DA ÇEKECEKLER
Ayrıca ünlü türkücünün gündeminde Sinan Çetin’in yönetmenliğini üstleneceği Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer’in de rol alacağı bir sit-com da var. Büyük olasılıkla dizinin esas kızı ise yine Avşar olacak. Ancak görüşmeler devam ediyor. Çünkü Avşar’ın aynı zamanda Birol Güven’le de bir sözleşmesi bulunuyor. Güven’le Sohbahar’da ÖSS’yi eleştiren bir diziye başlayacak olan sanatçı iki diziyi aynı anda yürütemeyeceğinden endişe duyuyor.

“Hülya keyif çatıyor biz cefasını çekiyoruz”
Önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Tatlıses, Avşar’a da sahneden göndermelerde bulundu. ’Hülya’ şarkısını okuyan türkücü, daha sonra “Ben yalanı sevmem ama Hülya’yı severim” dedi. Ardındansa ’Kader Ayırdı Bizi’ adlı şarkıyı seslendiren İbo, sözlerini biraz değiştirerek “Sabrın sonu selamettir. Hülya, başa gelen çekilir” şeklinde okudu. İbo’nun “Kadın keyif çatıyor biz cefasını çekiyoruz, bazı gerçekleri söyleyemiyorum” demesi gizli tuttukları projelerin ipucu gibiydi.

Haberin Devamı