Gazete Vatan Logo

ASDEP kura sonuçları |Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı açıkladı! ASDEP kura sonuç sorgulama

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1000 memur alımı olacağı duyurmuştu. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ASDEP personel alımları yoğun ilgi görürken, ASDEP kura sonuçları da yakından takip ediliyor. İşte ASDEP kura sonuçları…

ASDEP kura sonuçları |Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı açıkladı! ASDEP kura sonuç sorgulama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ASDEP sürekli işçi alımı kura sonuçlarını açıkladı. 25-29 Kasım tarihleri arasında İŞKUR’un internet sitesinden yapılan ASDEP başvuruları sonuçları belli oldu. Başvuruda bulunan adaylar, asil ve yedek olarak belirlenen kura sonuçlarını kimlik bilgileri ile öğrenebilirler. İşte ASDEP kura sonuçları

ASDEP KURA SONUÇ DUYURUSU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ASDEP duyurusunda şu ifadelere yer verdi: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı il müdürlükleri ve sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere belirsiz süreli sürekli işçi alımına ilişkin Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 25/11/2019 – 29/11/2019 tarihleri arasında elektronik ortamda alınmıştır.

Haberin Devamı

Sürekli İşçi Alım Kurası 10.12.2019 tarihinde saat 14.00'da noter huzurunda Bakanlığımız Emek yerleşkesi Reşat Moralı toplantı salonunda (Emek Mahallesi 17. Cadde No:13 Pk: 06520 Emek / ANKARA) yapılmıştır.

ASDEP KURU SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Kura sonucunda asil veya yedek olarak belirlenen adaylar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinin İnternet sayfasından duyuruları takip etmesi gerekmektedir.