Gazete Vatan Logo

Artes’ten 14 Şubat’a özel tablet!

ARTES, D712 tableti ile sevgilisine hediye arayanlara seçenek sunuyor. Artes D712 tabletin çift çekirdekli Arm Cortex A9 işlemci, 1.6 Ghz hız ve Quad Core Mali 400 GPU teknolojisi sayesinde sevgilinizle 3D oyunlar oynayabilir, Full HD filmler izleyebilirsiniz. 5 nokta kapasitif dokunmatik ekran teknolojisi ile tüm parmaklarınızı aynı anda kullanabilirsiniz.

Darty’de seçenek çok
DARTY, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. 8 MP kameralı, Full HD video çekimi yapan iPhone 5; 8 MP kamera, 1.5 GHZ Dual-Core Qualcoom işlemci, Microsoft Office desteği, Carl Zeiss Lens-Flaş özellikli Nokia Lumia 820 gibi akıllı telefonlar seçenekler arasında.

Hedef gönülleri fethetmek
HTC, 14 Şubat için 2 seçenek sunuyor. İlk Microsoft imzalı Windows 8 telefonları olan Windows Phone 8X ve 8S by HTC’nin sunduğu BeatsAudio ile stüdyo kalitesinde ses deneyimi, yüksek kamera çözünürlüğü, ikonik tasarımı ve farklı renk alternatifleriyle birleşerek teknolojiyi şık bir şekilde sunmanıza imkan sağlıyor. 8X ve 8S by HTC’yi Avea, Turkcell, Vodafone ve HTC satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Özel gününüz renklensin
MİNİMAL tasarımı yeni renk seçenekleriyle biraraya getiren Samsung Galaxy SIII mini, Sevgililer Günü için hediye alternatifi olarak sunuluyor. Galaxy SIII mini’yi tercih eden herkese renkli kapak Samsung’dan hediye... Galaxy SIII mini’nin Pop-up Play özelliği, başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde video oynatabilmenizi sağlıyor. Fiyatı: 999 TL.

Philips’ten küçük ama güçlü müzik çalar
PHILIPS’İN küçük, eğlenceli ve renkli MP3 çaları GoGear Raga, daha fazla derinlik ve etkiye sahip tam bas, enstrüman zenginliği ve zengin ayrıntılar ile MP3 müziğe hayat veren FullSound özelliğine sahip. 15 saat kesintisiz müzik keyfi sunan ve 6 dakikalık hızlı şarj özelliği ile 60 dakika müzik dinlenebilen Philips GoGear Raga’nın siyah, mavi, pembe, kırmızı ve mor olmak üzere 5 farklı rengi ve 2 farklı modeli bulunuyor.

Haberin Devamı