Gazete Vatan Logo

AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı! AÖL 3. dönem kayıtları...

AÖL kayıt yenileme işlemleri 7 Mayıs'ta başladı ve 20 Mayıs'ta son bulacaktı. Yapılan resmi duyuruda AÖL 3. dönem kayıt yenileme işlemlerinin uzatıldığı açıklandı. İşte AÖL sınavına dair tüm detaylar...

AÖL kayıt yenileme tarihi uzatıldı! AÖL 3. dönem kayıtları...

AÖL 3. dönem kayıtları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 2017/3.dönem kayıt yenileme işlemlerinin uzatılmasına karar verildi. İşte milyonlarca öğrencinin merak ettiği tüm soruların yanıtları...

AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN SONA ERECEK?

2017/3.dönem kayıt yenileme işlemleri uzatıldı. 25 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar öğrenciler kayıt yenilemelerini ve ders seçimlerini yapabilirler.

2018 AÖL KAYIT YENİLEME

2018 yılında bir dönem için kayıt yenileme Sınav Ücreti; 35 TL olarak belirlenmiştir. (30 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Ücreti olarak 5 TL ise Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliğine yatırılacaktır.)

Öğrenci adayı, T.C. Kimlik Numarası beyan ederek T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının bankamatiklerine (ATM) veya Türkiye Vakıflar Bankası şubelerine giderek ya da ilgili bankaların internet bankacılıkları üzerinden “MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü” hesabına 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir. (T.C. vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise İl Göç İdaresi Müdürlüklerinden alacakları yabancı kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara müracaat edeceklerdir.)

Haberin Devamı