Gazete Vatan Logo

Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti!

Anthony Joshua Andy Ruiz maçı heyecanla bekleniyor. 22 maçın 21’ini nakavtla kazanan 29 kaşındaki Anthony Joshua Andy Ruiz’e yenilmişti. Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri alamaya hazırlanan Anthony Joshua ile Andy Ruiz Sudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek.

Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti!

Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek olan boksun iki büyük ismi Andy Ruiz ile Anthony Joshua WBA, IBF, WBO ve IBO Dünya Ağırsıklet unvanlarını yenilemek için kıran kırana mücadele edecek. 2012 Londra Olimpiyatları’nda altın madalyası bulunan ve çıktığı 22 maçın 21’ni alan Anthony ilk yenilgisini Andy Ruiz’den almıştı.

JOSHUA RUİZ MAÇI 2 HANGİ KANALDA?

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı uydudan canlı izlenebilecek.

ANTHONY JOSHUA ANDY RUİZ MAÇI NE ZAMAN?

Anthony Joshua Andy Ruiz maçı 7 Aralık (bugün) saat 19.00’da gerçekleşecek.

‘’RİNG İÇİNDE JOSHUA'YI YERDE SÜRÜKLEYECEĞİM’’

7 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'da kozlarını paylaşacak Joshua ve Ruiz cephesinden dövüş öncesi kızdıran açıklamalar geldi. Karşılaşma öncesi, Joshua’yı yeniden nakavt ederek, dünyayı bir kez daha şok edeceğini söyleyen Ruiz, kendisine güvendiğini belirterek iddialı olduğunu söyledi.

Ruiz yaptığı açıklamada, ‘’Onu deli edeceğim. Ring içinde Joshua'yı yerde sürükleyeceğim. Ben çok sakin kalacağım. Evet, böyle davranacağım. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ne yapacağını düşünmesi gereken kişi o. Onun gulyabanisi olabilirim. Tam benim stilime uyuyor. Benim için harika bir rakip. İlk 4-5 round onu rahat bırakacağım, sonra vücuduna darbeleri indireceğim. Aylarca bu dövüş için çalışıyoruz. Dövüş için ne yapılacağını çok iyi biliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı