Gazete Vatan Logo

Antalya dünya starlarını ağırlıyor...

Nisan ayında başlayan "EXPO 2016 Antalya" müziğin dev isimlerini ev sahipliği yapıyor. İngiliz müziğinin dev ismi Sting 9 Ağustos’ta unutulmaz bir gece yaşatacak...

Antalya dünya starlarını ağırlıyor...

Shape Of My Heart, Desert Rose, Englishman in New York... Hafızalara kazınan, insanların "onun"la özdeşleştirdiği şarkılar... 1994 yapımı efsane film Leon, belki de son sahnesindeki sihirli sesi sayesinde sinemaseverlerin gözdesi oldu. Yalnızca müzik değil sinema ve aktivizm alanında hep faaliyet gösteren 65 yaşındaki müzik ilahı Sting, bugüne dek 100 milyona yakın albüm satışıyla rekor dinleyiciye ulaştı. Kazandığı ödüller saymakla bitmiyor. Grammy, Altın Küre, Emmmy, Brit... Türkiye, en son 2012'de olduğu gibi efsaneye eşlik etmeye hazır.

Ülke adına sıkıntılı günler geçirsek de müziğin terapi etkisi yaratacağını aklınızdan çıkarmayın. "Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" oluşturmak amacıyla açılan Türkiye'nin ilk EXPO'sunda onu izlemek, görmek unutulmaz bir deneyim olacak...

(22:00, Kır Aktivite Alanı)

EXPO takvimi

Enrique Iglesias (16 Ağustos 22:00)

Dimitri Vegas-Like Mike (2 Eylül 22:00

Ricky Martin (12 Eylül 22:00)

Aşkın tutkulu sesi Buika

Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde devam ediyor. Pazar günü sahnede İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika olacak. (Biletler 63-250 TL arasında)

Haberin Devamı

Küçük Prens Trump AVM'de sahnede

Çocuk edebiyatının başyapıtlarından Küçük Prens, "Küçük Prens ve Çiçek" adıyla sahnede. (Bugün, 11:00)

Mor ve Ötesi Dorock XL'da...

Son olarak “Anlatamıyorum” single’ıyla adından söz ettiren, kurulduğundan bu yana başarılı çizgisini bozmayan alternatif rock müzik grubu Mor ve Ötesi, bu akşam Kadıköy’de. Grup saat 22:00'da Dorock XL sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

(Biletler 49.5 TL)

İstanbul bugün 25 ton boyayla renklenecek

Dünyanın en renkli partisi olarak anılan Life in Color, ilk kez festival konseptiyle Miami’den sonra bugün Life Park’ta gerçekleşecek. Elektronik müziğin dünyaca ünlü isimleri Fedde Le Grand, Adventure Club, Atmozfears, Bolier, Caked Up (Oscar Wylde) başta olmak üzere iki farklı ana sahnede gerçekleşecek 22 performansın yanı sıra dev sahne tasarımları, rengarenk şovlar, dansçı ve akrobat gösterileri festival katılımcılarını bekliyor. Life in Color Festival İstanbul'da 25 tona yakın boya kullanılacak. (Biletler 132-235 TL arasında)

Haberin Devamı

Londra'da yıllarca kapalı gişe oynadı

"Shakespeare'in Bütün Eserleri-Hafif Kısaltılmış", üç tiyatrocunun, bir saat içinde sahnede kılıktan kılığa girerek usta yazar Shakespeare'in 39 oyununu birden seyirciyle buluşturduğu bir komedi. (10 Ağustos 21:30, Akasya AVM, biletler 34-65 TL)

Bülent Ortaçgil Kadıköy Sahne'de

Bülent Ortaçgil, 2010'da çıkardığı "Sen" albümünden şarkılarını hayranları için seslendirecek. (12 Ağustos,

22:30, 56 TL)

Woody Allen'ın yeni filmine erken gösterim

Bu sene Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olan Café Society, İKSV Galaları kapsamında 9 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor. (Rexx Sineması, 21:30, biletler 17-22 TL)

Türk Rock müziğinin efsane grubu...

Anadolu Rock denilince akla gelen ilk isim Moğollar, bu gece nostalji dolu anlar yaşatacak. (Beyrut Performance,

22:00, 34-224 TL)

Boğaz'da müzik keyfi...

"Müzik Boğaz’dan Gelir" tekne konserlerine, 10 Ağustos'ta Jehan Barbur konuk oluyor. (Haydarpaşa İskelesi: Yanaşma saati 18:45 kalkış saati 19:15 / İskeleye Dönüş Saati 23:15 - 75 TL)

Haberin Devamı