Gazete Vatan Logo

Annenin isyanı

İki çocuğu eşi tarafından öldürülen Dilek Yardım, cenazede en önde saf tuttu. Acılı anne yakınlarına “Siz de yanımda olmadınız” diye isyan etti

Annenin isyanı

İstanbul Maltepe’de babaları Ali Yardım tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira’nın için Sancaktepe Yenidoğan’daki Hz. Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Çocukların annesi Dilek Yardım musalla taşına koyulan tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Yardım, çocuklarının cenaze namazında en önde tek başına saf tuttu. İki çocuğunun yanında getirdiği emziklerini öptü.

Cenazeyi taşıdı

Elif Mina ve Miray Hira’nın cenazeleri öğle vakti camiye getirildi. Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi. Anne Dilek Yardım, çocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı.

Acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Dilek Yardım kendini teselli etmek isteyen akrabaları ve yakınlarına tepki gösterdi.

Kendisini rahat bırakmalarını isteyen acılı anne, “Hepinize yalvardım. Hepinizin kapısına gittim. Hiç biriniz sahip çıkmadınız. Kimse bana yaklaşmasın. Hepinize yalvardım. Sen de sahip çıkmadın bana. Dede olmadın bana” diye bağırdı.

Haberin Devamı