Gazete Vatan Logo

Anıtkabir mucizesi!

Geçtiğimiz yıl A.A foto muhabiriTolga Adanalı'nın çektiği fotoğraf olay yaratmıştı. Bu yıl çekilen kare de yine çok konuşulacak

Anıtkabir'le Kocatepe Cami'ni aynı karede yansıtan AA foto muhabiri Tolga Adanalı'dan sonra AA foto muhabiri Volkan Furuncu da bu yıl da ilginç bir kareye imza attı.

Kocatepe camii ile Anıtkabir'in aynı karede olup olamayacağı büyük atrtışma yaratırken Habertürk Genel Yayın Yönetmen yardımcısı Murat Ongun fotoğrafı foto montaj iddiasıyla canlı yayına taşınmıştı. Ongun'un iddialarına noter huzurunda cevap veren Tolga Adanalı aynı kareyi tekrar çekmişti.

AA foto muhabiri Volkan Furuncu'nun bu yıl çektiği enstantanede Anıtkabir çevresindeki binalardan birinin duvarına asılan Atatürk ve Türk bayrağı posteri, binanın camından objektife böyle yansıdı.

İşte bu fotoğraf da geçtiğimiz yıl Anadolu Ajansı foto muhabiri Tolga Adanalı tarafından çekilmişti. Enstantanenin fotomontaj olduğu öne sürülmüştü. Ancak AA mensubu Adanalı aynı kareyi gündüz de çekerek fotoğrafın gerçek olduğunu ortaya koymuştu.