Gazete Vatan Logo
Magazin Angelina'nınki kadar doğal

Angelina'nınki kadar doğal

Tiyatroya da adım atan ünlü şarkıcı oyunculuğu ve hatta güzelliği üzerine iddialı açıklamalar yaptı

'Gazino Bülbülü' adlı müzikalle tiyatro sahnesine ilk adımını atan Umut Akyürek, gerek oyunculuğuna, gerek müziğine gerekse güzelliğine dair birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Kelebek'ten Ebru Esen Turgud'a konuşan Akyürek, dudaklarının estetikli olduğu iddiasına dair ise 'Angelina’nın dudakları ne kadar doğalsa, benimki de o kadar doğal' dedi.

“Gazino Bülbülü”, ilk tiyatro deneyiminiz. Oyundan ve rolünüzden bahsederek başlayalım...
- “Gazino Bülbülü”, çok keyifli, enerjisi yüksek bir komedi. Türüne alaturka müzikal komedi diyebiliriz. Yönetmeni tiyatrocu Abdullah Şahin. Bu rolü bana teklif ettiğinde çok heyecanlandım, işime katkı sağlayacağını düşünerek kabul ettim. Içime sinmeseydi, bu oyunda oynamak istemezdim. Bana bu teklifin gelme nedeni oyunun bir müzikal oluşu ve sanatçı kimliğim. Akıllarına ilk gelen isim olmuşum. Oyunculuğumla da Abdullah Bey’i çok şaşırttım. Kardeşim Fulden ile aynı sahneyi paylaşıyoruz. Oyunda bir erkeğin etrafında dönen iki kadın var, tesadüfen bir araya geliyorlar. Ben kocası tarafından aldatılan Serap isimli assolisti canlandırıyorum. Rolüm ‘ikoncan’ diye lanse edildi ama öyle olmadığını söylemek istiyorum.


MANKENLiK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Albüm çalışmalarınız ne durumda? Yakın zamanda yeni albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?
- Hayır, şimdilik albüm çıkarmayı düşünmüyorum. Bir televizyon projesi var. Eski günleri hatırlatan, gazino ortamını andıran bir dekorda Türk sanat müziği söyleyeceğim bir program olacak...

Daha önce “Bütün mankenler şarkıcı oluyor, ben de bundan sonra podyuma çıkıp mankenlik yapacağım” demiştiniz. Bu konuda ciddi miydiniz?
- Hayır, bu öylesine söylediğim bir cümleydi. Mankenlik yapmak gibi bir düşüncem yok. Ama sırf güzel oldukları için hiçbir müzik eğitimi almadan sahneye çıkmaları, bana biraz hadsizlik gibi geliyor. Bütün sanat dalları için zeka da çok önemli. Kendinize bir şey katmadan, altyapınızı oluşturmadan başarılı olamazsınız. Ancak emek verilirse sanatçı olunur.

HERKESTEN FAZLA EV KADINIYIM

Tiyatro ve müziğin dışına çıkacak olursak, gündelik hayatınızda neler yapıyorsunuz?
- Hayatımda çok ekstrem bir şey yok. Atıcılıkmış, dalışmış böyle şeyler yapmıyorum. Evde film izlemekten hoşlanıyorum. Kızım Melek Bal ile vakit geçiriyorum. 5 yaşında. Şu an resme ilgisi arttı, onunla sık sık resim yapıyoruz.

Temizlik, yemek gibi ev işleri yapar mısınız?
- Evet, tabii ki bütün bunları ben yapıyorum. Hani sanatçılar “Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam” imajı çizer ya, ben hiç öyle yaşamıyorum. Elimden tüm ev işleri gelir. Herkesten daha fazla ev kadınıyım.

EŞiME HÂLÂ AŞIĞIM

En iyi yaptığınız yemek hangisi?
- Lazanyayı çok iyi yaparım. Aslında bu konuda hiç de mütevazı olamayacağım; her yemeği iyi yaparım. Herkes parmaklarını yer.

Eşiniz bu konuda çok şanslı...
- Yaptığım yemekleri beğeniyor tabii ama ilişkide başka şeyler daha önemli. Sevgiyi paylaşmak, birlikte vakit geçirebilmek önemli olan... Eşim aslında benim böyle ev işleri falan yapmamı istemez. Klasik Türk erkeği gibi mantalitesi yok. Hiçbir şey yapmayayım, bütün gün gezelim tozalım istiyor. Ben de bu konuda çok şanslıyım.

Aşkınız hâlâ sürüyor mu?
- Tabii ki. Eşime hâlâ aşığım ve çok mutluyum.

20-30 SEVGiLi DEĞiŞTiRMEDiM

Şimdiye kadar yaptığınız en büyük çılgınlık neydi?
- Tiyatro yapmak! Belki insanlara çılgınca gelmeyebilir ama benim için sıra dışı şeyler bunlar.

Hayatınızda “Keşke yapmasaydım” dediğiniz bir şey var mı?
- Hayır, yok. 20-30 sevgili değiştirmedim, iyi bir eş seçtim, sevdiğim işi yapıyorum. Geçmişinde “keşke”leri olan insanlar var bu piyasada ama onlar da eminim keşke demeyen insanlardır. Geçmişinde çok rezil şeyler yapıp da keşke demeyen insanlar var. Ama benim hiç keşkem yok.

DUDAKLARIM ANGELINA’NINKi KADAR DOĞAL

Angelina Jolie’ye benzetiliyorsunuz. Bu konuda nasıl tepkiler alıyorsunuz?
- Daha önce hep “Yok canım, öyle mi gerçekten?” falan diyordum ama artık böyle cevap vermiyorum. Çünkü “Kendini ona benzetmek için uğraşıyor” diyenler oldu. Evet, benziyorsam benziyorum. Dünya starı bir kadına benziyorum fena mı? Ne mutlu bana!

Yüzünüzde hiç estetik var mı?
- Hayır, hiç estetik yok.

Peki ya dudaklarınız?
- Angelina’nın dudakları ne kadar doğalsa, benimki de o kadar doğal.

Haberin Devamı