Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları tekrar yükselişte!

Altın fiyatları geçen haftaya göre bugün yükselişle başladı. Yatırımcılarının yakından takip ettiği altın fiyatlarının Kapalıçarşı'da ne kadardan satıldığı merak konusu oldu. İşte güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları tekrar yükselişte!

Altın fiyatları yaşanan terör olaylarından sonra olumsuz bir etkilenme yaşamadı. Gram altın fiyatları bugün -0,48% düşüşle 128,65 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatları ise 0,01% artışla 210,62 liradan değer buluyor. Piyasayla ilgili detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Altında ibre yukarı yönde

Altın, artan jeopolitik gerginlikle birlikte gelen güvenli liman alımlarından destek buldu.

Altın, Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi'nin suikast sonucu hayatını kaybetmesi ve Almanya ve İsviçre'deki şiddet olaylarından dolayı artan jeopolitik gerginliğe bağlı güvenli liman alımları ile iki günlük kazancını korudu.

Spot altın fiyatları Singapur saati ile 10:57'de ons başına 1,138.23 dolar seviyesinde işlem gördü. Metal, 15 Aalık'ta 1,122.89 dolar ile 2 Şubat'tan bu yana en düşük seviyesini gördükten sonra, Pazartesi günü itibariyle iki günlük dönemde yüzde 0.9 yükseldi.

Altının 14 günlük RSI göstergesi Pazartesi günü itibariyle sekiz gündür 30 seviyesinin altında kaldı. Bu durum, bazı traderlar için düşüşün çok keskin olduğu ve fiyatların yükselmeye hazırlandığı anlamına geliyor.

Haberin Devamı