Gazete Vatan Logo

Alışveriş festivali başlıyor

İstanbul Shopping Fest’in ikincisi bugün start alıyor. ürünlerde yüzde 50’lere varan indirim imkanı sunulacak

İstanbul Shopping Fest’in ikincisi bugün start alıyor. Geçen yıl 40 günde 8 milyar lirayı bulan ciroya bu yıl 21 günde ulaşılması hedefleniyor. Sezon ürünlerinde yüzde 50’lere varan indirimler, kampanyalar ve çekilişlerin yanı sıra her hafta sonu Anadolu ve Avrupa yakasında nöbetçi AVM’lerde saat 02.00’ye kadar alışveriş imkanı sunulacak

Greyder ile ritmi

Greyder, festival şerefine sezonun en güzel ürünlerine yüzde 40’a varan indirim oranlarıyla sahip olma imkanı sunuyor. 9 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’da Greyder Ritim Grubu’nun Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği canlı performans gösterisiyle de ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Greyder Ritim Grubu, 10 Haziran’da da Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda saat 16.00’da İstanbulluları eğlendirmeye devam edecek.

Atasay’da pırlanta ve altın indirimli

Alışverişin takı olmadan sönük kalacağına inanan Atasay, özgün tasarımları ve indirimleriyle farkını gösterecek. Shoppig Fest’e dahil olan İstanbul’daki Atasay mağazalarında altın ürünlerinde yüzde 15, pırlanta ürünlerinde ise yüzde 20 indirim fırsatı var.

Sürprizli alışveriş

Festival kapsamında DKNY İstanbul mağazalarından yapacağınız alışverişlerde değişik sürpriz ve fırsatlar sizleri bekliyor. 9-16 Haziran tarihleri arasında yüzde 40 indirim+yüzde 20 hediye çeki, 16-29 Haziran tarihleri arasında yüzde 50 indirim+yüzde20 hediye çeki, 29 Haziran festival kapanış gününde ise sürpriz hediyeler ve özel çekilişlerle yer alıyor.

Minikler unutulmadı

Çocuk giyim markası Bluekey, festivale yüzde 50 indirim fırsatıyla katılıyor. Cevahir AVM, İstanbul Forum, Historia, 212 AVM ve Perlavista’daki 5 mağazasıyla katılan marka, çocuk yaz modasının örneklerini, profesyonel tasarım danışmanlarıyla minik modaseverlerin beğenisine sunuyor. Mağazalarının konseptini yenileme kararı da alan Bluekey, bu işe Forum İstanbul şubesinden başlayarak, müşterilerinin karşısına yepyeni bir kimlikle çıkıyor.

Alışveriş keyfi Mudo City’de


Mudo City’lerde giyimden ev aksesuarlarına birçok seçenek var. Renkli pantolonlardan keten gömleklere, elbiselerden takılara uzanan daha birçok seçenek ile gardıroplarınızı yenileyebilirsiniz. Tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim avantajının yanı sıra nakit ödemelerde ve tek çekimlerde yüzde 10 daha indirim var.

Alışveriş paketlerini unutmayın

MÖVENPİCK Hotel Istanbul, İstanbul Shopping Fest’te alışveriş keyfini yaşamak isteyenler için indirimli konaklamadan, alışverişten yorulanlar için ayak masajına, Dubai Alışveriş Festivali sırasında konaklama ve uçak biletlerine kadar çok özel sürprizlerle dolu alışveriş paketleri hazırladı. Festivale özel hazırlanan pakette; 2 gece konaklama- da yüzde 20 indirim, tüm restoran ve barlarda yüzde 10 indirim var.

8 taksit avantajı

ENDER Mağazaları, İstanbul Shopping Fest 2012’i indirim kampanyası ile kutluyor. Shopping Fest için özel etiketli sezon ürünlerinde belli oranlarda indirim uygulayan Ender Mağazaları, özel etiketli ürünlerde uyguladığı indirim kampanyasının yanında, “Ender Kart”a özel 8, banka kartlarına ise 6 taksit avantajı sunuyor.

Gece elbiselerinde fırsat

OLEG Cassini, İstanbul Shopping Fest’e özel “seçili gece elbiselerinde” yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla moda severlerle bir araya geliyor. Oleg Cassini’nin yeni sezon koleksiyonunda detaylar ön plana çıkıyor: Şifon etekler, fırfır, ışıltılı işlemeler, tül, çiçekler... Uzun ve kısa modellerin yanı sıra bu sezon revaçta olan önü kısa, arkası uzun modeller de iddialı...

Eğlenceli alışveriş Boyner’de

Boyner Mağazaları’nda indirim ve sürprizler sizleri bekliyor. Hafta sonları Boyner Mağazaları’ndan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlere valiz hediye ediliyor. 17 Haziran’a kadar Maximum kart ile 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL çek kazanıyor. İşaretli ürünlerde de yüzde 30 indirim var. Kozmetik reyonlarında işaretli parfümlerde ise 2’nci ürüne yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor.

Şıklık ve indirim bir arada


SO CHIC, Shopping Fest’e özel Chic indirim ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası düzenliyor. Baykuş, Yıldız, Serenity, Chocolate, Aqualight, Gold Rose kaplamalı ve Pembe Quartz ürünleriyle her sezon farklı konseptlere imza atan So CHIC, geniş ürün yelpazesi, şık ikramları ve müzikleriyle tüketicileri bekliyor.

Kiğılı’da 100 TL’ye 25 TL indirim çeki


KİĞILI festival boyunca yüzde 30 indirim ve Turkcell kullanıcılarına özel 100 TL’ye 25 TL, 250’TL’ye 75 TL, 500 TL’ye 200 TL indirim çeki uygulayacak. Kiğılı, Kampanya dahilinde gençler de unutulmadı. Kiğılı’nın gençlere özel kartı Kiğılı Gençcard’a özel yüzde 10 indirim ve yüzde 10 genç puan da Kiğılı’nın hediyesi olacak.

Hem indirim hem bonus


Mendo’s ve Calvin Klein’ın Türkiye’nin en seçkin yerlerinde ve AVM’lerinde bulunan mağazaları da festival coşkusunu yaşayacak. Yüzde 30’a varan indirimi müjdeleyen Mendo’s ve Calvin Klein mağazalarında, 17 Haziran’a kadar 200 TL üzeri alışverişlerde yüzde 15 Mendo’s Bonus fırsatı da sizleri bekliyor olacak.

Kampanyalar YKM’de

YKM, festivale özel indirimli kampanyalar düzenliyor. 17 Haziran’a kadar erkek giyim, ayakkabı ve çanta reyonlarında işaretli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim, parfümlerde 100 ml parfüm 50 ml fiyatına, 30 Haziran’a kadar 1 güneş ürünü ve 1 bikini alana, YKM ’den 2’nci bikini hediye, 17 Haziran’a kadar 349 TL’lik kozmetik alışverişine 129 TL değerinde Pierre Cardin seyahat çantası ile içinde 30’u aşkın markanın yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarını sunan avantajlı indirim pasaportu hediye ediyor.

Ramsey Liverpool maçına gönderecek

FESTİVAL süresince Ramsey ile 200 TL ve üzeri alışveriş yapan 5 çift, 2012-2013 Premier Ligi döneminde, Anfield Road Stadı’nda hem Liverpool FC maçını izleme şansı yakalayarak özel bir deneyim yaşayacak hem de efsanenin doğduğu toprakları keşfedecek. Alışverişin fırsata dönüştüğü Ramsey mağazalarından, 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında iki ürün alan herkes ikinci ürüne de, ürün fiyatından bir sıfır atarak sahip olacak. Örneğin 789 TL’lik takım elbise alanlar ikinci takım elbise için sadece 78.90 TL, 139 TL’lik gömlek alanlar ise ikinci gömlek için sadece 13.90 TL ödeyecek.

İkinci ürün yarı fiyatına

RENKLİ marka kimliği ile Tantitoni, festival şerefine indirim kampanyası düzenliyor. Tantitoni tencereden tavaya, yemek takımlarından renkli bardak ve sürahilere kadar yüzlerce çeşit ürününden satın alanlara ikinci üründe yüzde 50 indirimli avantajı sunuyor.

Haberin Devamı