Ne istedilerse oldu!

BOLU Topuk Yaylası kampını tamamlayan sarı-lacivertli futbolcular son dönmelerin en iyi hazırlık etabını geçirdi. Öncelikle kilo verdikleri için çalışmaya hazır olan futbolcular ilk kez ağır idmanlara zorlanmadan tepki verdi. Caner’in arka adale ağrısı dışında bir sakatlık yaşanmadı.

F.BAHÇELİ futbolcular öncelikle şampiyonluk primlerini alarak başladılar çalışmaya. Topuk Yaylası’nda ne istedilerse yerine getirildi. ‘Canımız sıkılıyor’ dediler başkana 3 saatte 1300 rakımlı Topuk’a plaj voleybolu alanı yapıldı. Aşcılar adeta yemeklerle yarıştı. Canı ‘Cağ Kebabı’ çeken için bile alternatif vardı. Kendi tesislerinde çalıştıkları için de her gün havalarını atmayı ihmal etmediler.

YAYLA serindir, Topuk Yaylası ise sisin dışında çalışılacak en güzel ortama sahip. Oksijen deposu mübarek. Yaz sıcağında kavrulurken yaylanın havası futbolculara ilaç gibi geldi. Adeta her istediklerini olan F.Bahçeli oyuncular teknik direktör Ersun Yanal’a da alıştı. Herkes birbirini daha iyi anlıyor. Şampiyon takımsın eksiğin yok üstüne bir de Diego gibi bir yıldız kattın takıma.

Haberin Devamı

BREZİLYALI kaytarmadan sıkı çalıştı. Arkadaşlarıyla bildiği 5 dilden dolayı çabuk anlaştı. Emre kampın çalışkanıydı. Kadlec performans yıldızı Sow ise ilk kez kampta bu kadar istekli. Sonuç olarak belki de uzun zamandır ilk kez bu kadar huzurlu çalıştı F.Bahçe.

DİĞER YENİ YAZILAR