Gazete Vatan Logo

Alcatel 5V Türkiye'de satışa sunuldu!

Alcatel 5V, uygun fiyata kabul edilebilir cihaz deneyimi ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Alcatel 5V Türkiye'de satışa sunuldu!

TCL Communication, kabul edilebilir özellikler sunan, tamamen yeniden tasarlanmış akıllı telefon portföyünün amiral gemisi olarak sunduğu Alcatel 5V'yi piyasaya sürdü.

Alcatel 5V; estetik dizaynı, iyileştirilmiş FullView 19:9 ekranı ve kullanıcıların güzel fotoğraflar çekmelerini sağlamak üzere yapay zekadan faydalanan gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca tam entegre Google Lens özelliği sayesinde kullanıcıların aramalarını rahatlıkla yapabilmelerini sağlamanın yanı sıra daha fazla verimlilik ve etkileşim de sunuyor telefon bizlere.

Alcatel 5V, TCL'nin ödüllü ekran teknolojisi ve üretim yetenekleriyle hayata geçirilen Alcatel FullView 19:9 ekranıyla oldukça hoş bir deneyimi sunuyor. Alcatel 5V ise bu deneyimi FullView 19:9 tam ekranla bir üst seviyeye çıkarıyor. 5.5 inç form faktöründe 6.2 inçlik geniş ekranıyla öne çıkan Alcatel 5V; yüzde 88'lik ekran-gövde oranı sunuyor.

Bu özellik, Alcatel 5V'nin aynı ekran boyutuna sahip benzer cihazlara kıyasla elde daha kolay tutulmasını ve cepte daha rahat taşınmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar sosyal medyada paylaşım yaparken, sinematik görüntüleme deneyiminin bir yandan da yaşayabiliyorlar.

Haberin Devamı

Alcatel 5V, 16 MP'lik ana kamera ve 2 MP'lik ikincil kamerayla oldukça kabul edilebilir çekimler yapabiliyor. Kullanıcılar, fotoğraftaki özneyi vurgulayarak arka planı bulanıklaştıran gerçek-zamanlı bokeh efektiyle fotoğraf çekebilmenin yanı sıra çekimden sonra fotoğraflarda yeniden odaklanabiliyor. Alcatel 5V ile çekilen fotoğraflar; 1.25 mikrometrelik geniş pikseli ve gece modu sayesinde düşük ışıkta dahi renk ve ayrıntılar bakımından her zaman zengin bir görüntü sunuyor.
Alcatel 5V ayrıca selfie'ler için bir 13 MP ön kamera özelliğiyle geliyor. Alcatel 5V ayrıca kullanıcıyı tanımlamak ve akıllı telefonun kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanan biyometrik bir güvenlik teknolojisi olan Face Key özelliğine de sahip. Yüksek hassasiyetli 106 yüz anahtar noktası ve 30 derece saptama yarıçapı, 0.5 saniye içinde güçlü güvenlik ve hızlı erişim sağlıyor.

Haberin Devamı