Gazete Vatan Logo

AKP ve CHP, onun peşinde

Ordu'nun DSP'li Belediye Başkanı Torun'dan önemli açıklamalar...

ORDU'nun DSP'li Belediye Başkanı Seyit Torun, önümüzdeki belediye seçimlerine CHP'den katılacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyledi. CHP'li milletvekilleriyle görüştüğünü belirten Torun. "Beni CHP'ye istediler ama ben bir taahhütte bulunmadım. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'den de AKP'ye geçmem yönünde teklif aldım" dedi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerinde CHP'den aday olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Bu yöndeki haberleri okuyunca şaşırdığını belirten Başkan Torun, "Gerçek olan birşey var, o da ben ne böyle bir teklifte bulundum, ne de taahhütte. CHP'li milletvekilleriyle görüştüm. Beni CHP'ye istediler. Ben hiçbir zaman bir taahütte bulunmadım veya hiçbir zaman söz vermedim" diye konuştu.

Belediye Başkanı Seyit Torun, AKP Ordu Milletvekili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'den AKP'ye geçmesi konusunda ise teklif aldığını belirterek, "Ama bunları biz sadece sohbet ortamında konuştuk" dedi. DSP'yle bir problemi olmadığını da ifade eden Torun, "Hala DSP'deyim. DSP'yle şu anda yola devam ediyorum. Ama yarın değişebilir demem için de, önce önümü görmem lazım" diye konuştu.

Haberin Devamı