Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Kural Naz Çekem'in parmağını kırdı!

Ahmet Kural Naz Çekem'in parmağını kırdı!

Ahmet Kural barda tartıştığı kız arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdı. Çekem ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı.Ona dava açıyorum’ dedi. Ahmet Kural’ın, adının aşk dedikodularına karıştığı iletişim danışmanı Naz Çekem’in parmağını kırdığı öne sürüldü. Çekem, iddiayı doğruladı.

Ahmet Kural Naz Çekem'in parmağını kırdı!

Ahmet Kural barda tartıştığı kız arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdı. Çekem ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı.Ona dava açıyorum’ dedi. Ahmet Kural’ın, adının aşk dedikodularına karıştığı iletişim danışmanı Naz Çekem’in parmağını kırdığı öne sürüldü. Çekem, iddiayı doğruladı.

SEN MİSİN NAZ ÇEKEN!
Kardeş Payı’nın başarılı oyuncusu Ahmet Kural, bir barda karşılaştığı kız arkadaşı Ajanda PR Genel Müdür Yardımcısı Naz Çekem’le tartıştı. Çekem’e ‘Naz Çeken de burdaymış’ diyerek laf atan Kural, tartışma büyüyünce genç kadını duvara itip, elini büktü.

AMELİYAT GEREKEBİLİR
Arkadaşları Kural’ı güçlükle sakinleştirdi. Parmağı kırılan Çekem, Makaron’a şunları söyledi: “Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum.”


“Kardeş Payı” dizisinin başrol oyuncusu Ahmet Kural önceki akşam arkadaşı Fettah Can’ın düğünündeydi. Şarkıların söylendiği, halayların çekildiği gecede Kural, iddiaya göre sadece eğlencenin değil alkolün de dozunu kaçırmış.

Rol arkadaşı Murat Cemcir’le birlikte düğün derneğe doyamayan Kural, gecenin ilerleyen saatlerinde soluğu Emirgan’daki La Boom’da almış. Mekana birkaç saat sonra ismi Kural’la aşk dedikodularına karışan Naz Çekem girmiş.

Çekem ile Kural’ın çok kısa süren bir flörtün ardından ayrıldığını duymuştum. Hatta ilişkiyi Naz Çekem bitirmiş. O gece de mekanda Ahmet’i görünce şoke olmuş ama bozuntuya vermeden eğlencesine devam etmiş. Ancak bir süre sonra Kural, alkolün de etkisiyle Naz’ın yanına giderek “Naz Çeken de burada” diye takılmaya başlamış. Naz’ın “Evet burdayım, bir şey mi var” cevabı üzerine adeta çılgına dönen Kural, ünlü iletişim danışmanının sertçe ellerinden kavrayıp duvara yapıştırmış.

ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ
İkilinin arkadaşları araya girerek işlerin kötüye gitmesine engel olmuşlar. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra elindeki ağrının artması üzerine hastaneye giden Naz Çekem, sağ el yüzük parmağının kırıldığını öğrenmiş.

Sargıya alınmış parmağının fotoğrafını önceki gün Instagram sayfasında görünce Naz’ı aradım, o geceyi sordum. “Ahmet aslında çok iyi bir çocuktur” diyerek söze girdi ve şunları anlattı: “Aramızda bir tartışma oldu, Ahmet bunu istemeden yaptı, bir anda oldu. Alkollüydü. Arkadaşlarımız araya girip ayırmaya çalıştılar. Tanıdığım Ahmet dünya iyisi, inanılmaz terbiyelidir. Ailem de onu çok sever.

AMELİYAT GEREKEBİLİR
O güne kadar hiçbir terbiyesizliğini görmedim. Ama hepimiz içki içtiğimiz zaman bazen kayışı koparabiliyoruz. Hatta kolumdan tutup beni duvara itince ‘Ahmet yapma buradan güzelce ayrılalım’ diye uyardım. Bana ‘Doğru söylüyorsun Naz’ dedikten sonra elimi bükmeye başladı. Canım çok acıdı. Hâlâ da acıyor, iki gündür çok ağlıyorum. Parmağım inşallah düzelir, doktor düzelmeme olasılığının olduğunu söyledi. Ameliyat gerekebilir. Çok üzgünüm.

'DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM'
Ahmet’le görüşmeme kararı aldım. Bana zarar verdi. Ben iletişim danışmanıyım. Basın bülteni yazmam gerekiyor ama parmağımdan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Bir ay boyunca iş hayatımdaki her şey bitti. İlk başta dava açmayı düşünmüyordum ama şimdi düşünüyorum.”

Haberin Devamı