Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!

Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.

Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından ICRYPEX, şirketin kurucusu ve CEO’su olan Gökalp İçer’in liderliğinde dünyadaki önemli oyunculardan biri olma gayesiyle attığı adımları her seferinde daha da büyütüyor. Güney Afrika ve beraberinde Brezilya’da işlemlere açılan ICRYPEX, hizmet kapsamını globale genişletmenin verdiği motivasyonla faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Dünya üzerinde hizmet verdiği yüz ölçümünü genişleten ICRYPEX, bu hamlesiyle küresel bir marka olma hedefinde önemli yol almış oldu. 

Bulgaristan ve Polonya olmak üzere Avrupa’da lisanslı kripto para şirketi unvanına sahip ICRYPEX, Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in kontrollü ve etkili hamleleriyle kısa sürede global ölçekte bir marka olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Geniş bakış açısı, son teknoloji altyapısı, verimli finansal ürünleriyle küresel bir marka olma yolunda hızlı hareket edebilme yetkinliğine sahip ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’da işleme açılmasıyla bu kapsamda önemli bir yol aldı. Gerçekleştirilen bu hamleyle ICRYPEX, kripto para dünyasının gelişimine destek verme ve etkin işlem yapabilmeyi daha fazla kişiye ulaştırabilme amacına daha da yaklaşmış oldu. 

ICRYPEX TOKEN, Globale Açılma Yolculuğunda İtici Güç Oluyor 

Türkiye’nin akla ilk gelen kripto para borsaları arasında yer alan ve global yolcuğunu da başlatan bir girişim olarak ICRYPEX, kripto para dünyasındaki ilerleyişini güçlendirmek adına çıkardığı ICRYPEX TOKEN ile yeni bir başarıya daha imza attı. ICRYPEX TOKEN, ICRYPEX’in Türkiye’deki kripto para pazarını ileriye taşımak adına oluşturmak istediği olumlu izlenim hedefini ve bunun yanı sıra uluslararası sularda rekabet edebilme arzuna itici bir güç oluyor. 

Avalanche C-Chain blok zinciri ağı üzerinde geliştirilerek her anlamda verimliliği odak noktasına koyan ICRYPEX TOKEN, MetaMask ve Trust Wallet gibi birçok kişi tarafından kullanılan cüzdan servisleriyle entegre olabilmesi sayesinde kullanışlılığı ön planda tutuyor. Bu özellikleriyle emsalleriyle rekabet anlamında güçlü bir pozisyon kazanan ICRYPEX TOKEN, ICRYPEX’i küresel başarılara ulaşmasında destekliyor. 

Gökalp İçer, “ICRYPEX TOKEN sayesinde kullanıcılar kripto para işlemlerinde komisyon indirimi alabilir, stake işlemleriyle getire elde edebilir, ön satışlara katılabilir ve daha birçok kazanım elde edebilir.” açıklamasıyla ICRYPEX TOKEN’in sadece bir kripto para olmadığını ve içerisinde birçok amaç barındırdığının altını çizdi. Küresel çapta gelmek istedikleri noktaya erişmelerinde ICRYPEX TOKEN’in iyi bir takım oyuncusu olduğunu da belirten Gökalp İçer, “ICRYPEX TOKEN, kullanıcılara sağladığı faydalarda şu ana kadar birçok kişinin dikkatini çoktan çekti. İlerleyen dönemlerde platformumuza ekleyeceğimiz yeni finansal ürünlerde ve özelliklerde ICRYPEX TOKEN çok daha aktif kullanılacak. Bu da ICRYPEX’in hem Türkiye’de hem de global anlamda daha fazla kullanıcıya ulaşmasına destek olacak.” sözlerine yer verdi. 

ICRYPEX’in Küreselleşme Hedefi 2024 Yılında da Devam Edecek 

ICRYPEX’in Güney Afrika ve Brezilya bölgesinde hizmet vermeye başlaması, şirketin 2024 yılında da globalleşme yolcuğunu sürdüreceğine dair ipuçları taşıyor. Bu kapsamda da Gökalp İçer, “Kurulduğumuz ilk günden beri kendini sürekli geliştiren ve birçok yeniliğe imza atan bir platform olarak hizmet kapsamımızı Türkiye ile sınırlandırmayı hiç düşünmedik. ICRYPEX’in Güney Afrika ve Brezilya bölgelerinde işlemlere açılması, şirketimizi dünyanın daha yakından tanıdığı bir pozisyona taşınması adına önemli bir atılım.” ifadesinde bulundu.


Gökalp İçer Hakkında

Gökalp İçer, 1982 yılında İzmir’de doğdu. Eğitim hayatına sırasıyla Maltepe Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu, Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği Yüksek Lisansı ve Yeditepe Üniversitesi Finansal Ekonomi Doktorasıyla tamamladı. Bir süre çeşitli FX şirketlerinde analist olarak çalıştıktan sonra Reel Kapital Menkul Değerler’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. Son olarak ise 2018 yılında ise kripto para borsası ICRYPEX'i kurdu.

Şirketi küresel bir kripto para platformuna dönüştürme vizyonunu başarıyla hayata geçiriyor. Finansal kurum sorumluluğu anlayışını benimseyen Gökalp İçer, Brezilya ve Güney Afrika gibi stratejik pazarlarda faaliyet göstererek, 2024 yılında dünya genelinde tanınan bir aktör olma hedefini vurguluyor. Kripto para ekosistemine katkıda bulunan ve kullanıcı odaklı hizmet anlayışını benimseyen Gökalp İçer, küresel düzeyde güçlü bir konum elde etmeye devam ediyor.

ICRYPEX Hakkında

ICRYPEX, 2018 yılında İstanbul'da kurulan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Gökalp İÇER’in yaptığı lider kripto para ve dijital varlık platformudur. ICRYPEX, milyonlarca kullanıcıya ulaşarak operasyonlarını küresel düzeyde genişletmekte ve kullanıcılarına kolaylık, erişilebilirlik, yenilik ve şeffaflık sağlamayı ilke olarak benimsemektedir. Küresel, güvenilir, kullanımı kolay, hızlı, düşük komisyonlu, çok varlıklı bir kripto para platformu olmanın yanı sıra NFT platformu, 7/24 hizmet desteği ve kripto para yatırım uzmanları gibi bir dizi özellik sunmaktadır. ICRYPEX, spora, genç sporculara, eğitime ve finansal okuryazarlığa verdiği destekle topluma fayda sağlamaya devam etmektedir.

İlandır