Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Adı Mutluluk 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Ekranların renkli yaz dizilerinden Adı Mutluluk merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Adı Mutluluk 7.bölüm fragmanı ve detaylar..

Adı Mutluluk 7.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Başrollerini Ezgi Eyuboğlu, Kaan Yıldırım, Ceyhun Mengiroğlu ve Aslı Bekiroğlu'nun paylaştığı dizi Adı Mutluluk 7.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Son bölümde neler oldu?

Adı Mutluluk 6.bölümünde annesini yanında aldırmayan Batu, bu işin peşini bırakmamak üzere otobüs garından geri döndü ancak Batu'yu kötü bir sürpriz beklemekeydi. Eren ve Batu'nun dostça geçindiği sahneler geride kalmıştı. Batu'nun kardeşini öptüğünü öğrenen Eren çıldırdı ve herkesin içerisinde Batu'ya saldırdı. Batu ve Eren'in herkesin içindeki büyük kavgası ortalığı toz duman etti. Kumsal ise Adı Mutluluk son bölümünde Batu'ya karşı yumuşamıştı.

Öyle ki beraber geldiği annesini almak için İzmir'e giden Batu'nun peşinden gitti. Batu, bu teklifi reddedip Kumsal'a engel olmaya çalışsa da Kumsal, İstanbul'a beraber geldiği Batu'nun peşinden İzmir'e gitmeye kararlaydı. Kumsal ve Batu'nun İzmir yolculuğu izleyicilerinin keyifli sahnelerle karşılaşmasını sağladı Annesini almak için İzmir'e giden Batu hayallerini gerçekleştirebildi mi? Adı Mutluluk 6.bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak sahneleriyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK 7.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN