Gazete Vatan Logo

Adam Rocks kişiye göre tasarlanıyor

Adam Rocks kişiye göre tasarlanıyor

Opel’in şehirli crossover’ı Adam Rocks Avrupa’da satışa çıktı. Sıradışı tasarıma sahip otomobil Türkiye’ye sipariş üzerine getirilecek. Adam Rocks 3.7 metrelik boyu, kaslı görünüme sahip katlanabilir kumaş tavanı ve yeni nesil 1.0 litrelik ECOTEC doğrudan püskürtmeli turbo motoru ile dikkati çekiyor. Otomobilin üzeri 140 km/s’e kadar hızlarda 5 saniyede açılabiliyor. Aracın en büyük özelliği renginden, tamponuna kadar kişiye özel tasarlanabilmesi. Adam Rocks’ın Türkiye fiyatı 55-60 bin lira arasında olacak.

Bursalı Clio’nun en sportifi çıktı

Renault, spor otomobil yelpazesini genişletiyor. Clio Hatchback, Clio Sport Tourer ve Clio R.S.’in ardından, modelin GT Line versiyonu satışa çıktı. Otomobilde özel ön ve arka tamponlar, ön tampona engtegre LED gündüz farları, arka yüzde GT Line logosu, 16 inç GT Line alüminyum jantlar öne çıkıyor. Clio GT Line’da 2 farklı motor seçeneği bulunuyor: Benzinli 1.2 Turbo EDC 120 beygir, 90 beygir gücünde manuel ve EDC otomatik şanzımanlı 1.5 dCi. Aracın fiyatı 56 bin 800 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

510 beygirlik Mercedes

1950’li yılların efsanesi ‘martı kanat’ Mercedes 300 SL yeniden yorumlandı. Mercedes, spor otomobili AMG GT pazara sunuldu. AMG GT’de 462 beygir, AMG GT S’te 510 beygir gücünde 4.0 litrelik motorlar görev yapıyor. Araç bu güçlü motor sayesinde sadece 3.8 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Yarış otomobilini andıran Mercedes AMG GT, Türkiye’de de satışa sunulacak.

‘Yılın Otomobili’ne GT takviyesi

‘Yılın Otomobili’ seçilen Peugeot 308’in ürün gamı genişliyor. 308’in sportif çizgilere sahip versiyon GT versiyonu Ekim’de kapılarını açacak Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. 308 GT, LED farlar, 18 inçi jantlar, parlak siyah hava difüzörü, çift egzoz çıkışı, özel Magnetic Mavi rengiyle öne çıkıyor. Otomobil 1.6 THP 205 BVM6 ve 2.0 BlueHDi 180 EAT6 olmak üzere iki motor seçeneği ile donatıldı. 308 GT’de; Aktif Hız Sabitleyici, Çarpışma Riski Uyarısı, Otomatik Acil Fren, Kör Nokta Kontrol Sistemi ve Park Assistanı gibi donanımlar yer alıyor.

Haberin Devamı