Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

Show Tv'nin eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm final programı yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor bu akşam ekrana gelecek 24. bölüm fragmanı ile ekranlara veda ediyor. Bu akşam yayınlanacak final bölümünde Sinan ile Nisan birbirlerine kavuşabilecek mi? Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm final fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 24. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

Show TV ekranlarının 1.sezonunda reyting rekorları kıran fakat 2.sezonunda büyük düşüş yaşayan Acil Aşk Aranıyor dizisi final kararı aldı. Yayın hayatına pazar günleri başlayan dizi son olarak çarşamba günleri ekrana gelme kararı almıştı. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

Acil Aşk Aranıyor, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Havada aşk kokusunun olduğu eğlencesi ve kahkahası bol Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı.

ACİL AŞK ARANIYOR 24. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ACİL AŞK ARANIYOR 24. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu alan Acil Aşk Aranıyor 24.bölümü ile bu akşam ekranlara veda edecek. 24. final bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkacak. Sinan, kıskançlık kriziyle Nisan'a yakınlaşan Engin'e haddini bütün doktorların buluştuğu etkinlikte bildirmiştir.
Nisan, Sinan'ın üstüne gelmesiyle aldattığını yüzüne vurur ve sonunda yaşanan olayların arkası kesilmeden aralanacaktır. Sinan ve Nisan, yaşanan olumsuzlukların artık sonuncusuna gelerek acaba evlenme durumlarının kapısını aralayacaklar mıdır?
Acil aşk Aranıyor muhteşem final bölümüyle bu akşam saat 22:00'da Show Tv'de...

Haberin Devamı