Gazete Vatan Logo

4 kişilik asansöre 7 öğrenci bindi, çakıldı!

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde asansörün düşmesi sonucu 7 öğrenci yaralandı. Asansör düşmesi nedeniyle okul tatil edilerek öğrenciler evlerine gönderildi.

4 kişilik asansöre 7 öğrenci bindi, çakıldı!

Sakarya’nın Geyve İlçesi’ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 7 öğrencinin yaralandığı kazayla ilgili Geyve Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturma başlattı. Yalnızca öğretmenlerin kullanımına tahsis edilen 4 kişillik asansöre 7 öğrencinin izinsiz olarak bindiği ortaya çıktı.

Yaralılar olay yerine itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılırken, kurtarma çalışmalarını okulda bulunan bir öğencinin velisi cep telefonu ile görüntüledi. Olaydan sonra Adapazarı’na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılarla birlikte hastaneye gelen öğrencilerden biri, “Asansöre öğrencilerin binmesi yasak.

Biraz yaramazlık var

Ancak 7 arkadaşımız binince asansör yere çakıldı” dedi. Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık da asansör kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söylemekle yetindi. Bu arada Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde meydana gelen asansör kazasıyla ilgili idari soruşturma talimatı verdiği öğrenildi. Bakan Avcı’nın, Okul Müdürü Mehmet Doğan’ı telefonla arayıp, kazayla ilgili bilgi aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı