Gazete Vatan Logo

3 gün önce evlendirdiği kızına icra gönderdi!

18 yaşındaki Yadigar Davutoğlu, düğünden 3 gün sonra üvey babası M.P tarafından evine gönderilen 65 bin liralık icra emrini görünce şoke oldu.

ANTALYA’nın Demre ilçesinde Ömer Ateş ile evlenen Yadigar Davutoğlu, düğününden 3 gün sonra Finike İcra Müdürlüğü’nden gelen 65 bin liralık icra emriyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. İcra Müdürlüğü’ne giderek durumu öğrenmek isteyen Davutoğlu, ödeme emrinin üvey babası 44 yaşındaki M.P. tarafından gönderildiğini duyunca bir şok daha yaşadı. Ödeme emrine itiraz eden Davutoğlu, öz babasından kalan mirasın devri için yapılacak işlemleri takip etmesi amacıyla üvey babasının vekalet diye kendisine boş senet imzalattığını söyledi.

Doğmadan babasının öldüğünü belirten Yadigar Davutoğlu, 12 yaşından bu yana üvey babasının kötü muamelesine maruz kaldığını belirterek “M.P. evdeki en küçük hatamda bana eziyet ediyordu. Kemeriyle beni dövüyordu. Ayaklarımdan iple bağlardı. Daha sonra ateşte ısıttığı kaşıkları çeşitli yerlerime bastırarak yakardı. Hatta gördüğüm şiddet nedeniyle fare zehri içererek intihara kalkıştım” diye konuştu.

Yaşanan olaylar sonrası savcılığa çağırılan M.P. verdiği ifadesinde, senedi düğün masrafları için imzalattığını iddia etti. M.P. ifadesinde, senedin düzenlendiği tarihte üvey kızına ait kimlik bilgilerinin senedin üzerinde var olduğunu ve Yadigar Davutoğlu’nun imzaladığı kağıdın senet olduğunu bildiğini öne sürerek suçlamaları kabul etmedi.

Haberin Devamı