Gazete Vatan Logo
Magazin 2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?

2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?

Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...

2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?

Transformers 5

Dünyaca ünlü yönetmen Michael Bay’ın yönettiği Transformers 5 filmi 2017 yılında vizyona girecek. Optimus, Transformers 5 filminde yaratıcısını arayacak. Ayrıca Galvatron’da Unicron’dan güç alarak Dünya’ya saldıracak. Yeni ve güçlü autobotlar karşımıza çıkacak.

İnanılmaz Örümcek Adam 3

İnanılmaz Örümcek Adam serisinin üçüncü filminin vizyon tarihi 7 Temmuz 2017 oldu. Serinin bu filminde ilk iki filmde Örümcek Adam rolünde yer alan Andrew Garfield yer almayacak. Onun yerine Tom Holland rol alacak. Şimdiyse bir çocuk olarak Örümcek Adam nasıl olacak onu göreceğiz.

The Wolverine 3

Hugh Jackman’ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz film 3 Mart 2017’de vizyonda. X-Men hikayeleri ise biter mi bilinmez…

Fast & Furious 8

Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biri olmaya aday Fast and Furious filmlerinin sekizincisi 14 Nisan’da vizyona girecek. Yönetmen F. Gary Gray, oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel , Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black ve Kurt Russell isimleri olacak.

Haberin Devamı

The Lego Batman

ChrIs McKay yönetmenliğindeki filmin 10 Şubat 2017’de vizyonda olacağı belirlendi. Üç boyutlu olan yapımla ilgili yapımcı Roy Lee, tüm Gotham’ı Lego şeklinde görmenin herkesi heyecanlandıracağını düşündüğünü söyledi.

Thor: Ragnarok

Marvel’in en çok merak edilen filmlerinden biri Thor: Ragnarok. 2017 yılında vizyona girecek bu filmde Thor ve Hulk’ı Asgard’da göreceğiz. Thor 3: Ragnarok filmi Türkiye’de 28 Temmuz tarihinde vizyona girecek. Serinin bu filminde Thor, Ragnord’dan dolayı savaşa sürüklenecektir.

Jungle Book: Origins

Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett gibi isimler filmin oyuncu kadrosunda yer alacak. Andy Serkis filmde rol almasının yanı sıra aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda yer alacak. Filmde ormanda vahşi hayvanlar tarafından yetiştirilen bir çocuğun hikayesi anlatılıyor.

Fifty Shades Darker

Dünyanın en çok satan kitaplarından bir tanesi olan Fifty Shades Grey (Grinin Elli Tonu) bilindiği üzere 2015 yılında beyazperdeye uyarlanmış ve oldukça konuşulmuştu. Kitapseverler ikinci kitabın en iyisi olduğunu düşünüyorlar ve bunun beyazperdeye çok daha iyi bir şekilde yansıtılması gerektiğini düşünüyor. 20 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin başrollerinde ilk filmde de rol alan Jamie Dornan ve Dakota Johnson rol alacak.

Haberin Devamı

Star Wars: Episode VIII

Yıldız Savaşları Bölüm VIII, Rian Johnson’ın yazıp yönettiği 2017’de gösterime girmesi tasarlanan Amerikan yapımı epik uzay operası filmi. Yıldız Savaşları destanının 9 bölümden oluşacak olan film serisinin sekizinci bölümü ve üçüncü Yıldız Savaşları üçlemesinin 2015’deki Star Wars: Güç Uyanıyor filminden sonraki ikinci filmi olacak.

Karayip Korsanları 5

kaptan Jack Sparrow’un heyecanlı korsan maceraları beşinci kez beyazperdeye geliyor. Sparrow’u açık denizlerde yeni tehlikeler ve yeni yol arkadaşları bekliyor. Başrolde yine Johnny Depp var. Vizyon tarihi 26 Mayıs.