Gazete Vatan Logo
Magazin 2015'te burçları neler bekliyor?

2015'te burçları neler bekliyor?

2015'te burçları neler bekliyor?

2014 kimimiz için üzücü kimimiz için de çok mutlu geçti. Peki 2015 bize neler getirecek? Merak ediyorsanız, buyrun... Bakalım burçlarımız neler söylüyor?

ASLAN

Paranın bereketi artacak... Elinizdekini tutmayı hedefleyin...

Yeni yıl ile birlikte, geçen yılın kısmet ve bereket yağmuru şiddetini biraz azaltsa bile halen devam ediyor. Hayatınızda önemli atılımlar ve girişimler, yaşam değişimleri gündeme geldi son dönemlerde. Bunların ufak tefek revizyonları ve kaçan fırsatların bir kez daha dile gelmesi ve de ilerleyen aylarda yenilerinin eklenmesi ile hayatınızın şanslı dönemlerinden birinin içindesiniz.

Satürn etkisi ile bu yıl hayattan tat aldığınız konular, eğlence anlayışınız değişiyor. Neşe veren ortam, kişi ve durumlara artık daha farklı bir gözle bakacaksınız. Flört ve aşk konularında da kısıtlar var. Çocuk sahibi olmak konusunda alacağınız sorumluluklar sizi büyütecek ya da bu konudaki kaygılarınız artacak. Ne kadar kararlı olduğunuz sınanacak. Sanat, yaratıcılık ve hobiler açısından ustalaşma ve bunlardan kazanç sağlama fırsatları artacak ancak olayın keyifli kısmı geri planda kalacak. Yılın ikinci yarısından sonra ise parasal konularda fırsat kapıları artık açılacak. Maaşınızda bir artış ya da yatırım fırsatı doğabilir. Finansal akışın hızlandığı bir döneme gireceksiniz. Geleni elinizde tutmak ve kalıcı hale getirmek gerek. Maddi ihtiyaçlarınızın her zamankinden kolay karşılanacağı, ancak harcama eğiliminizde de bir artışın olacağı günlerde bereketin kıymetini bilmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Yılın en şanslısı... Sorumluluklar artacak

Yeni yıl ile birlikte geçen yıl başlayan ruhsal yolculuğunuz benzer şekilde devam ediyor olacak. Ruhsal açıdan dinginliğe hizmet edecek fırsatları değerlendirmeyi bilin. Maneviyatınızı güçlendirebileceğiniz bir dönemin içindesiniz.

Satürn ev ve aile temalarını etkilenecek. Özel hayatınızdaki bazı zorunluluklar iş yaşamınızda da sıkıntı yaratabilir. Daha önce almadığınız ailevi sorumlulukları almanın zamanı geldi. Evde hem ilişkiler anlamında hem de teknik, mekanik açıdan tadilat ihtiyaçları baş gösterebilir. Ev sahibi olma ve bunun sorumluluğunu hissetme eğilimi artacak. Eğer bu şekilde bir yatırımınız yoksa eksikliğini hissedebilirsiniz. Mal sahibi olma potansiyeli artıyor. Evin küçük çocuğu olmadığınızı hatırlatacak, bu vesile ile olgunlaşmanızı sağlayacak bir döneme giriyorsunuz. Yılın ikinci yarısından sonra ise Jüpiter burcunuza geçecek. Yılın ikramiyesi size çıkmış durumda. Daha önce aklınıza gelmeyen pek çok fırsat artık birer birer kapınızı çalmaya başlayacak. Yeni teklifler, önemli başlangıçlarla birlikte hayatınızda daha fazlasını elde etmek her ne anlam ifade ediyorsa ona ulaşmak adına hayatın bonuslarıyla karşılaşacağınız güzel bir dönem sizi bekliyor. Hamilelik ve önemli girişimlerin fırsatı da gelebilir. Kilo alma eğilimi olabilir dikkat.

Haberin Devamı

TERAZİ

Yakın çevrenizle olan ilişkilere ve iletişim sorunlarına dikkat...

Yeni yıl ile birlikte geçen yıl hareketlenen sosyal hayatınız kısa molalar ile birlikte sizi tatmin etmeye devam ediyor olacak. İlk aylar eski arkadaşlar, daha önce karşılıklı fayda sağladığınız dostluklar ve kıymetini hatırlatacak grup ve organizasyonlar gündeminizde olacak. Bir kısmı eskinin telafisi, bir kısmı ise yeni fırsatlarla gelecek. Satürn etkisi ile bu yıl insanlarla ve özellikle de yakın çevrenizdekilerle nasıl iletişim kurduğunuz konusu gündemde olacak. Bu dönem sizin için konuşmadan ya da harekete geçmeden önceki düşünme payını artırma zamanı. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınız ile ilgili konular biraz yorucu biçimde karşınıza çıkacak. Araya mesafelerin girmesi ya da onlarla ilgili alınacak sorumluluklar söz konusu. Eğitim ya da sınavlarda ise başarı için her zamankinden fazla çaba gerekecek. İletişim, bilgi ve algı süreçlerinin yeniden yapılanmasına fırsat verecek bir yıl olacak.

Haberin Devamı

Yılın ikinci yarısından sonra sizin için yeni bir ruhsal yolculuk zamanı başlayacak. Dış dünyada olanlardan, günlük hayatın karmaşasından uzaklaşabilme şansınız artacak. Ruhsal çalışmalarda, maneviyatınızı artıracak gayretlerde yol alacaksınız. Kaygılardan korkulardan kurtulma adına yüzleşme fırsatları çok daha dingin bir enerjiye ulaşmanıza vesile olacak.

Haberin Devamı

AKREP

Sosyal çevrenizin faydalarını görme zamanı...

Yeni yıl ile birlikte geçen yıl başlayan iş hayatınızdaki atılımlar hafif bir vites küçültmeyle de olsa devam edecek. İş kurma, terfi, yeni geliştirici görev ve sorumluluklar gündeminizde. Birden parlayan enerjinizde bir takım duraksamalar da olabilir. Bunu motivasyon kırıcı olarak değil de kariyer planlarınıza bir revizyon ihtiyacı dönemi olarak değerlendirin. Bu arada özellikle eski iş bağlantıları eğer kaçırılmış bir fırsatsa tekrar gündeme gelecek. Satürn bu yıl maddi konuları önemseyip bütçe planlaması yapmaya ve yatırımlarınızı gözden geçirmeye teşvik edecek sizi. Harcamaların, varlığınızın gözden geçirilmesi ve biraz kemer sıkma dönemine giriyorsunuz. Yatırım adına yeni borçlanmalar gündeme gelecek. Doğru hamleler hayatınızın en önemli yatırımlarına vesile olacak.

Yılın ikinci yarısı itibariyle Jüpiter sosyal hayatınızı canlandırıp hareketlendirecek.

YARIN:

- YAY

- OĞLAK

- KOVA

- BALIK