Gazete Vatan Logo
Magazin 2014’ün en baba modası

2014’ün en baba modası

2014’ün en baba modası

Mikro desenler, çarpıcı ekoseler, canlı renkler, modern çizgiler, yıkanmış kumaşlar, ketenler, mısır pamuğunun keyfini yaşatan özel koleksiyonlar, ayrıntılarla dolu özel tasarımlar. Erkek modasında büyük bir değişim yaşanıyor.

Yıllarca kadın modasının gölgesinde kalan erkek modası artık takım elbiseden trikoya, tişörtten gömleğe, çoraptan ayakkabıya kumaşları, desenleri, renkleri ve tasarımlarıyla göz dolduruyor. Erkek modasında yeni dönemin öncüsü Çift Geyik Karaca, Babalar günü için size zengin bir hediye alternatifi sunuyor. Üstelik Çift Geyik Karaca’da babanızı ‘yılın en baba modası’ ile tanıştırmanız için bugüne özel yüzde 50 indirim başladı.



Babanızı serin şıklıkla tanıştırın

Çift Geyik Karaca’nın yaz koleksiyonundaki keten ve pamuklu trikolar şık, serin ve renkli bir yaz vaat ediyor.

Uzun kollu sweatshirt ile dolabını zenginleştirin

Düz, desenli, yıkamalı renkli gömlekler Çift Geyik Karaca erkeğinin şıklığına şıklık katıyor. Uzun kollu penye gömleklerle de birlikte ‘Babam lüks sever’ diyenler için Karaca’da çok fazla seçenek var.

Baharatın, güneşin ve ıstakozun rengi birarada

Bu yaz Karaca koleksiyonu zengin renk çeşitliliği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Baharatların, ıstakozun, güneşin, seramiğin renkleri de Karaca koleksiyonunda... Pastel renkler, turkuaz, turuncu tozlu tonlara bürünerek kum rengiyle kombinleniyor. Şaşırtıcı şekilde kombinlenen geleneksel lacivert ve indigo tonları, mat sarı, pastel pembe, lila, yeşil, zümrüt renkleri ceket ve takım elbiselerde şıklığın tanımını yeniden yaptırıyor. Karaca, düz renklerin inkar edilemez etkisini de göz ardı etmedi. Koleksiyonunda soft renklere, fantezi desenlere de geniş yer verdi.

Ceket olmadan asla diyen babalar için

“Çift Geyik Karaca yüzde 100 ipek ceketlerle yazın sıcak günlerinde konforlu şıklık arayanların karşısına özel bir seçenek olarak çıkıyor. Koleksiyonda yer alan astarsız ceketler babanızın kalbini çalacak. Tasarımlardaki gizli detaylar ve farklı modern çizgiler yenilik arayışında olanlara sesleniyor.”

Mısır pamuğunun keyfini yaşatın

Mısır pamuğundan üretilen özel kumaşlarla hazırlanan Çift Geyik Karaca koleksiyonu, Babalar Günü için görülmeye değer hediye alternatifleri arasında yerini alıyor. Mısır pamuğunun giydikçe artan keyfini keşfetmek için Karaca mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Babanıza sürpriz yapın bir örnek giyinin

Babalar Günü’nde ona sürpriz yapın ve Çift Geyik Karaca’nın koleksiyonu ile o gün bir örnek giyinin. Çift Geyik Karaca 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda rengârenk baba çocuk tişörtleri sizleri bekliyor.

Gömlekte farklılık arayanlar için çok seçenek var

Çift Geyik Karaca’nın koleksiyonunda yer alan gömlekler özel kumaşları ve tasarımları dikkat çekiyor. Düz, desenli, renkli ve yıkamalı kumaştan üretilen gömlekler Karaca erkeğinin şıklığını ve konforunu tamamlıyor.

Haberin Devamı