Gazete Vatan Logo

2. Bulut Bilisim Bilisim Konferansı Başlıyor!

2.Turkiye Bulut Bilisim Formu/2nd Turkey Cloud Computing Forum 12 Mayis 2016 Movenpick Hotel

2. Bulut Bilisim Bilisim Konferansı Başlıyor!

Arista, Veeam, Skyatlas, Ardic, Double tek/ Vision Solutions, Cloudeos sirketlerinin sponsorlugunda duzelenen, aralarinda Emre Kunt,Mariye Umay Akkaya,Uzi Hefetz,Olivier Hemmer gibi bazi konusmacilarinda yer aldigi konferansimiz, Türkiye Bulut Bilisiminde yatırım için son fırsatları tartışmak ve bulut sağlayıcılarıni , telekom yöneticilerini , iş , kamu görevlileri ve danışmanlık firmaları için bir platform sağlamak için organize edilmiştir. Ozellikle bulut içinde düzenlenmesi gereken, veri koruma ve güvenlik cercevesi içinde karşı karşıya bekleyen zorlukları ortaya koymak, bölgedeki cloud computing/ bulut bilisim dağıtımindaki önemli fırsatlari ve zorlukları tartısip gelistirmek icin duzenlencek bir etkinliktir.Hedefimiz bulut çözümlerini kullanmaya istekli bulut sağlayıcıları, telekom operatörleri, ICT uzmanlarıni dogru zamanda ve dogru yerde bir araya getirmektir.

Türk pazarındaki projelerinizi arttırmak, yeni musteriler, yabanci yatirimcilar ile tanismak, Bulut Bilisimi hakkında guncel konularda bilgi edinmek istiyorsaniz bunlarin tümü Istanbulda 12 Mayis gunu Istanbul Movenpick Hotel de duzenelenecek 2. Bulut Bilisim Bilisim Konferansı’nda detaylandırılacak.

Not: %20 Indirimli bir sekilde 2. Bulut Bilisim Bilisim Konferansı'na katilma isterseniz EA20 kodunu kulanip emine.acar@eelevents.co.uk ile iletisime gecmelisiniz.

Haberin Devamı