Gazete Vatan Logo

17 kez ölümcül kaza atlattı

Sivas Valisi Veysel Dalmaz Yazıcıoğlu'yla bir sohbetlerini aktardı

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu, kendisinin bir ağabey, çocuğunun ise amca olarak gördüğü birisi olduğunu belirterek, "Bu anlamda da hepimiz bu sevgi çemberinin içerisindeyiz" dedi.

Dalmaz, Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikoptere ulaşılması için partililerin bekleyişini sürdürdüğü BBP Sivas İl Teşkilatını ziyaret etti.



BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp ve parti yöneticileriyle görüşen Vali Dalmaz, hep beraber ümitli bir bekleyişlerinin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ama zaman da geçtikçe, açıkçası ümidimizde zorlanıyoruz. Tabii her türlü sonuca her şekilde kendimizi hazırlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Sonucunda inşallah mevlam bize bağışlar, bunun temennisi içerisindeyiz. Ama istenmeyen sonuçlar da olabilir, bunlara da hep beraber toplum olarak hazırlıklı olmamız gerekiyor. Ben insanımızı bu anlamda sükunete davet ediyorum."

Konuşması sırasında duygulanan Dalmaz, "Muhsin bey benim bir ağabey olarak gördüğüm, çocuğumun amca olarak gördüğü birisi. Bu anlamda da hepimiz bu sevgi çemberinin içerisindeyiz. Acil şifalar diliyorum, inşallah mevlam bize bağışlar" diye konuştu.

-"17 TANE ÖLÜMCÜL KAZA ATLATTI"-

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp ise Vali Dalmaz'a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Muhsin Yazıcıoğlu, Türk milletinin yetiştirmiş olduğu son yıllardaki ender liderlerden, ender vatanseverlerden birisidir. Biz ümit ediyoruz ki Cenab-ı Allah Muhsin Yazıcıoğlu'nu önce ailesine, sevenlerine, bütün Türk milletine bağışlayacaktır."

Dalmaz ile sohbeti sırasında, bunun Yazıcıoğlu'nun 18. kazası olduğunu bildiren Ürgüp, "Kendi ifadesiyle 17 tane ölümcül kaza atlattı. İnşallah bunu da atlatır diye temenni ediyoruz" dedi.







Haberin Devamı