Gazete Vatan Logo

15 TL taksitli 3 ay ertelemeli kredi

Bankalar nakit ihtiyaçlarının arttığı bayram dönemlerinde gelenekselleştirdikleri kredi kampanyalarını yine devreye aldı. Bayrama özel kredilerde müşterilere günde 15 liralık taksit ve 3 ay ödeme ertelemeye kadar çok sayıda seçenek sunuluyor.

15 TL taksitli 3 ay ertelemeli kredi

Bankaların geleneksel hale getirdiği bayram kampanyaları her yıl farklı kesimlerin ihtiyaçlarının eklenmesi ile büyüyor. Bu yıl sadece tüketici kredilerinde değil otomotivden esnafa farklı kesimlerin nakit ihtiyaçlarını da bayram kampanyasına dahil eden bankalar yüzde 1.35’ten başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Geleneksel hale gelen bayram kredilerinde, günde

15 TL taksit ve 3 ay erteleme gibi seçenekler ön plana çıkıyor.

Bayram fırsatı

Bayram kredilerinde maliyetler, başta faiz oranı olmak üzere tahsis ücreti, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Bankalar, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenledikleri kredi kampanyalarında çiftçi, esnaf, emekli, kamu çalışanları ve özel sektör çalışanlarına özel fırsatlar sunuyor. İşte bankaların tüketiciye sunduğu teklifler:

Tatil için ihtiyaç kredisi
Garanti müşterileri, kampanya kapsamında, yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Her bayram öncesi olduğu gibi, farklı ihtiyaçların ortaya çıktığı, yaz tatili planlarının da yapılmasıyla harcamaların arttığı bir dönem geliyor. Müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi için hazırladığımız ihtiyaç kredisi kampanyamızı, bu bayram da tekrarlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Vakıf’tan bayrama özel 0 km taşıt kredisi
VakıfBank, müşterilerine uygun faiz oranlarıyla 90 bin TL’ye kadar bayram kredisi veriyor. Bunun yanı sıra eşit, artan-azalan, 3 ay ödemesiz taksit imkanları da sunan krediye VakıfBank mobil uygulamasından da başvurulabiliyor. VakıfBank’ın bayrama yeni bir otomobille girmek isteyenler için hazırladığı ‘Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi’ de uygun faiz oranı, 48 aya varan vade ve kefilsiz başvuru seçenekleriyle sunuluyor.
TEB’ten 3 ay ödeme ertelemesi
Kişiye özel kredi notuna göre TEB’den kredi alan müşteriler, yüzde 1.50’den başlayan faiz oranlarının yanı sıra 48 aya varan vade fırsatıyla 3 ay ödeme erteleme avantajından da yararlanabilecek. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, TEB olarak, yaklaşan bayram ve tatil harcamaları için müşterilerin bütçesine ve ihtiyacına göre çözümler geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Mendi, “Müşterilerimiz şubelirimizden ve internet üzereinden nakit ihtiyaçlarına en kolay şekilde ulaşabilir ve kredilerini dakikalar içerisinde kullanabililir” dedi.
AYLIK 1.35 FAİZ
DenizBank aylık yüzde 1.35’ten başlayan faiz oranlarıyla 65 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. Müşteriler, kampanya kapsamında kullanacakları kredilerle bayram öncesinde ihtiyaç duydukları giyim, seyahat ve hediye harcamalarını 48 aya varan vadelerle rahatça ödeyebilecek. Tüketiciler, bayram kredisi kampanyasına DenizBank şubesinden veye cep telefonlarından ‘BAYRAM’ yazıp bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 3280’e SMS atarak kolayca başvuru yapabilecek.
15 TL taksitle 15 bin TL
QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan esnaf ve KOBİ’lere Ramazan Bayramı’na özel bir bayram kredisi sunuyor. Esnaf ve KOBİ’ler bayram kredisini şimdi kullanıyor, ödemeye 3 ay sonra başlıyor. 75 bin TL’ye kadar, 48 aya varan vade ve avantajlı faiz oranlarıyla sunulan bayram kredisi ile esnaf ve KOBİ’lere QNB Finansbank’ın desteği devam ediyor. Her tutarda kredinin, çok uygun taksitlerle ve
3 ay erteleme seçeneği ile sunulduğu kampanyada müşteriler QNB Finansbank’tan günde
15 TL’den başlayan taksitlerle 48 ay vadede 15 bin TL kredi kullanabiliyor.
Cevap anında cepte
İş Bankası’nın geleneksel hale gelen bayram kredisi kampanyası kapsamında, aylık yüzde 1.59’dan başlayan faiz oranlarıyla 48 aya varan aylık eşit taksitlerle veya kişiye özel esnek taksitli ödeme planlarıyla kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bankanın şubeleri, İşCep, internet bankacılığı, telefon şubesi ve bankamatiklerin yanı sıra ‘4402’ye mesaj ileterek yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın, cevabı cep telefonuna gönderiliyor.

Haberin Devamı