Gazete Vatan Logo

15 güne ‘bomba’yı patlatacak

Boyner, 15 güne kadar bir ‘bomba’ patlatacak ve yeni markasıyla bir ay içinde 6 mağaza birden açacak

Boyner Grubu, Aymarka altında topladığı Network, Fabrika, Que, Arzu Kaprol, Beymen Business ve Altınyıldız Classics’e ‘genç bir marka’ daha ekliyor. Grubun 9 aydır üzerinde çalıştığı marka 15 gün sonra açıklanacak ve 1 ayda 6 mağazası birden açılacak.

BOYNER Grubu 15 güne kadar bir ‘bomba’ patlatacak ve yeni markasıyla bir ay içinde 6 mağaza birden açacak. Network, Fabrika, Que, Arzu Kaprol, Beymen Business ve Altınyıldız Classics markalarını bünyesinde bulunduran Boyner Grubu şirketlerinden Aymarka, 9 aydır üzerinde çalıştığı ‘genç bir marka’yı da Türk tüketicisiyle tanıştıracak. 15 Mart-15 Nisan tarihleri arasında, adı açıklanmayan genç giyim markası için 6 mağaza birden açacaklarını söyleyen Aymarka Genel Müdürü Eren Çamurdan, “Yeni markamız grubun tam anlamıyla C segmenti olacak” dedi.

Que şaka gibi büyüdü

Aymarka çatısı altındaki markaların 2010’da çok iyi bir performans gösterdiğini özellikle Network ile Que’nun en iyi gelişimi gösteren markaları olduğuna dikkat çeken Çamurdan, “Que şaka gibi büyüdü. Grubumuzun niş markası ama agresif büyüme rakamları yakaladı. Bu yıl Que için 8 mağaza açacağız. Özellikle yurtdışında ciddi büyüme hedefleri koyduk. Çünkü Que yurtiçinde bize çok rahat mağaza açma fırsatı vermiyor. Kaç tane İstinye Park, Zorlu Center projesi var ki...” dedi. Que’nun ilginç bir müşterisi olduğunu, Que’dan alışveriş yaptığını bile gizlediğini aktaran Çamurdan, “Giydiklerini herkesin üzerinde görmek istemeyen bir müşteri grubuna sahibiz ve Que için çok özel lokasyonlarda mağaza açabiliyoruz. Bu yüzden yurtiçinde büyümemiz sınırlı, biz de yüzümüzü yurtdışına döndük. Rusya ve Dubai’de mağaza açtık. Abu Dhabi’de 7 mağaza planı var. Kuveyt’i konuşuyoruz” diye konuştu.

Que’nun yanı sıra Network ve Fabrika’yla da yurtdışında büyüme planları olduğunu anlatan Çamurdan şöyle devam etti: “St. Petersburg’ta operasyonumuz hayata geçti. Gücümüzü Moskova’ya ardından da Rusya’nın diğer şehirlerine taşıyacağız. Gürcistan, Kuveyt, Dubai, Azerbaycan, Abu Dhabi büyüme planlarımız içinde. Mısır’da da mağaza planımız vardı ama orada mola verdik.”

Sienna Miller 3 boyutlu geldi

Network’un yeni sezon koleksiyonu dün gece Binbirdirek Sarnıcı’nda tanıtıldı. Gecede Network’un iki sezon için marka yüzü olan ünlü oyuncu ve stil ikonu Sienna Miller ile Patrick Petitjean’ın 3 boyutlu defilesi yapılırken konuklara defilede iki ünlü isim yanlarındaymış hissi yaratıldı. Gecede Network’ün yeni parfümü Timeless da görücüye çıktı.

Boyner, Mart’ta ‘canlı’ yayında olacak, 5 yılda milyar $’lık ciroları görecek

Network’ün gecesine Ümit Boyner, Eren Çamurdan ve Cem Boyner ev sahipliği yaptı.

BOYNER Grubu, Mart ayı itibarıyla e-ticarette ‘canlı’ yayına geçiyor. Fırsat Elektronik adında bir şirket kuran ve başına Kaan Dönmez’i geçiren Boyner’in, bilindik indirim fırsatı sunan sitelerden öteye geçeceği, aynı zamanda sektörü de kucaklayacağı öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi veren Kaan Dönmez, “Bu işte 5 yıl içinde milyar dolarlık ciroları görürüz. Internet işinde hedefimiz ilk 3’te olmak” dedi. Grup olarak uzun süredir bu işe yatırım yapılmak istendiğini hatırlatan Dönmez, “Sektöre Cem Bey’in tarzıyla gireceğiz. Birçok farklı markayı sunacağız. Tüketiciler bize indirim sitesi olarak değil, ‘bugün üzerimize ne alsam’ diye gelecekler. Kendi mağazalaşma yapısı nedeniyle Boyner’e girmek istemeyen ya da giremeyen markalar da sanal ortamda kendine yer bulabilecek. Sektörü de kucaklayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı